POZVALA JE, A BRENA JOJ ZAPRETILA: Pevačica podržala Lukasa i okrenula Brenu, pa doživela PRAVI ŠOK

Upozorenje!

U rat koji bukti između Ace Lukasa i Lepe Brene neminovno se umešalo pola estrade.

Naime, njihov sukob komentarišu brojne kolege, a ima i onih koji se dele na dve strane kako bi pružili podršku jednom od njih.

Zanimljivo je da Lukasove uvrede u kojima je pisao da je Lepa Brena „protuva istrošena“, kao i da je njen koncert „cirkus“, na Instagramu lajkovala i zvezda „Granda“ Aleksandra Bursać, ali se brzo pokajala.

– Povodom natpisa koji su se pojavili na pojedinim portalima kako sam navodno stala na nečiju stranu, želim da pojasnim o čemu je reč. Dakle, nisam bila upućena u pozadinu priče i nije mi bila namera da stanem na nečiju stranu, a posebno ne da učestvujem u bilo čemu negativnom prema Lepoj Breni – napisala je ona.

Zvezda Granda je prvo uputila javno, a potom i privatno izvinjenje folk divi.

– Nisam bila upućena u pozadinu priče i nije mi bila namera da stanem na nečiju stranu, a posebno ne da učestvujem u bilo čemu negativnom prema  Lepoj Breni – napisala je Aleksandra na Instagramu, dok je za Kurir izjavila:

– Kada sam shvatila šta sam lajkovala, došlo mi je da se udavim u moru! Nikad ne bih išla protiv nje, niti se stavljala na nečiju stranu, ali svakako ne bih ni lajkovala tako nešto. Odmah sam je zvala da joj se izvinim, rekla mi je da više pazim ubuduće. U pravu je žena, pogrešila sam. Ceo dan mi je bez veze zbog ovoga – kaže ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.