POTVRDILI: Milijana i Milojko ponovo ULAZE U PAROVE, ali sada vode i NJU! TROJKA koja obećava LUDILO!

Biće uzbudljivo…

Bračni par Milojko i Milijana Božić još nisu sabrali sve utiske nakon svadbe, a već razmišljaju o ponovnom učešću u rijalitiju „Parovi“.

Oni su dobili ponudu da ponovo uđu u luksuznu vilu u Zemunu, ali da s njima uđe i još jedan član Milijanine porodce. Naime, pošto su roditelji ljuti na ćerku, izbor je pao na Milijaninu mlađu sestru Oliveru, koja je bila oduševljena pozivom – saznaje „Alo“.

Božićeva je potvrdila da će se uskoro naći ponovo u rijalitiju i otkrila je detalje svog ulaska:

– Istina je da ćemo Milojko i ja ponovo ući u „Parove“, ali nam je zaista potreban mali predah, pošto se još nismo odmorili od svadbe. Kada smo dobili poziv, nismo uopšte razmišljali da li da prihvatimo ponudu, jer nam je u rijalitiju bilo super. Međutim, ove godine, dobili smo jedan uslov, da neko iz moje porodice uđe s nama. Kao što znate, s roditeljima nisam u dobrim odnosima, pa je izbor pao na moju mlađu sestru Olju, koja se veoma obradovala pozivu – rekla je Milijana i dodala da su njen suprug i sestra u dobrim odnosima i da između njih neće biti problema.

– Milojko i Olja se na početku nisu slagali, ali otkad smo se venčali, sve nesuglasice su rešili, tako da sam sigurna da se neće poubijati kada budemo ušli – kroz smeh je rekla mlada Milijana, koja je otkrila da za nju i Milojka vlada veliko interesovanje u Hrvatskoj.

– Imamo odličnu saradnju s hrvatskim medijima, često nas zovu da gostujemo kod njih. Takođe, dosta mojih dobrih prijatelja je iz Hrvatske i ja često idem na njihovo more, koje obožavam. Međutim, moj Milojko ne voli Hrvate i zbog njega sada slabije idemo na hrvatsko primorje. Tako da, ako bi nas zvali u neki njihov rijaliti i ponudili nam mnogo para, ne bih mogla da prihvatim ponudu zbog muža, jer bez njega više nigde ne idem. Mi smo sada paket – tvrdi Milijana, koja ističe da priznaje samo jedan rijaliti program, a to su „Parovi“.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.