POTROŠILI SAV NOVAC OD ZADRUGE! Ana i David OSTALI praznih džepova!? Produkcija ih drži u šaci!?

Haos u najavi!

Kada se završila druga sezona Zadruge Ana Korać i David Dragojević su započeli zajenički život i uprkos tvrdnjama mnogih da će se nakon što potreše pare od Zadruge rastaviti, pošto oboje vole da žive luksuzno, to se nije dogodilo.

Čini se da je njihova ljubav sve jača iz dana u dan, a oni se ne boje da to pokažu putem društvenih mreža. Dragojevića vrlo često nazivaju muškom sponzorušom koja je sa Anom da bi trošila njen novac, a sa druge strane mnogi su tvrdili i da će Ana ostaviti Davida Dragojevića jer je navikla na momke koji mogu da joj pruže mnogo više.

– Ne pogađaju me ti natpisi, jer to nije istina, neka pišu šta hoće. Naravno da imam svoj novac i da zarađujem – rekao je David.

Ana tvrdi da je potrošila sve pare od honorara i da tu David nema šta da troši.

– Potrošila sam sav honorar koji sam imala, a David tu pametno razmišlja i pametno troši. Čak je uspeo da me u nekim stvarima usmeri kako da trošim novac – ističe Ana.

Oni su ranije govorili da nikada više neće ući u Zadrugu, ali se njihovo mišljenje naprasno promenilo, tako da su najavili mogućnost za ulazak u Zadrugu u trećoj sezoni.

Da li će činjenica što su ostali bez novca, oslabiti njihovu pregovaračku poziciju u odnosu na produkciju, pa neće moći da postave svoje zahteve? Ostaje da vidimo.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.