Posle Zolinog ULASKA u „Zadrugu 3“ Miljana briznula u PLAČ! Obratila se Gavriću, a onda je uradila OVO!

Teško joj palo.

Nakon što su imali intimne odnose u sobi za izolaciju, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da razgovaraju sa Mirkom Gavrićem.

Međutim, Zola je ovoga puta odlučio da razgovara sa Gavrićem u Miljaninom društvu. Čolić i Kulićeva su pažljivo slušali Mirkove savete, a u jednom momentu Miljana nije mogla da izdrži, pa je zaplakala. Miljana je ovim poručila Mirku da joj je žao što ga je i danas provocirala, a zatim mu se zahvalila što uvek ima strpljenja za nju.

– Miljana je mene danas opet počela nešto da pegla. Ja sam pričao nešto oko zidanja kuće sa Janjušem i ona je samo čekala trenutak – govorio je Mirko Gavrić.

– Zapamti jednu rečenicu, dve… Hvala ti puno što imaš razumevanja za mene, hoću da mi ostaneš večni prijatelj i uvek ću da te volim – rekla je Miljana Mirku, dok je plakala.

– Ja ću da budem vaš prijatelj i ako sve bude bilo onako kako ja mislim da će biti, jedva čekam da vidim ćerkicu koju ćeš da rodiš – poručio je Mirko Miljani.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.