POSLE SVAĐE SA DALILOM Dejan pomenuo Subotićku, Vlada odbrusio: Nikad se neću kajati što sam je UDARIO

Haos…

Zadrugari su ovog popodneva birali najomrženiju mušku i žensku osobu u “Zadruzi 3“.

Dok su se neki odlučili da tu titulu dodele osobama sa kojima imaju konflikte, pojedini su birali na osnovu sukoba koji ti zadrugari imaju sa ostalim cimerima.

– Vladimir Tomović je muškarac kog ovde mrze. Stefana ne znam toliko dugo, ali me nije razočarao. Bili smo u 7super odnosima, sve do trenutka kada sam rekla da mi se ne sviđa. Jadno mi je kako se ponaša ovako, ima skoro 40 godina i vuče sve devojke za nos ovde. On je bruka i sramota Crne Gore. Za devojku neka bude Tara Simov – rekla je Dalila, a sa njim se složio njen suprug Dejan Dragojević.

– Tara je zadrugarka koju najviše mrze, došla je ovde da glumi žrtvu nasilja, a Vladimir Tomović je došao ovde da se ponaša isto. Aleksandru Subotić je udario, dobio drugu šansu i ništa novo nije pokazao. Ponižava ove devojke ovde i drugare – govorio je Dejan, pa je Tomović ustao da priča:

– Nikada se neću kajati zbog onoga što sam uradio. Ta devojka je mene prva gazila. Zbog bolesti mog oca, ja nisam mogao da se vratim nazad. Mene su vaspitali da volim, ja ovde ne mrzim nikog. Razočaran sam u Lepog Miću, a devojka koju ne volim ovde je Matora – govorio je Vladimir.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.