POSLE IZBACIVANJA IZ STANA, RASKRINKAO DRAGANU MITAR: Ni ona nije svetica – na moru je sa OŽENJENIM LJUBAVNIKOM! A droge?!

Progovorio Pavle Jovanović.

Medijima je kao bomba odjeknula vest da je Siniša Dragutinović pre nekoliko dana iz stana na Voždovcu izbacio svoju i dalje zakonitu suprubu i učesnicu „Zadruge 2“ Draganu Mitar i njihovog sina.

Sada je o ovoj situaciji progovorio i bivši Draganin dečko, Pavle Jovanović, koji kaže da je odlično upućen u celu situaciju. On je otkrio da je Dragana na letovanje, osim sa sinom, otišla i sa još jednim ljubavnikom – Edom iz Novog Pazara. Ovog gospodina publika je imala priliku da upozna pod nadimkom „Gospodin torta“, kako su ga nazvali zadrugari s obzirom da se u Beloj kući pojavila torta koju je Edo poslao Dragani za njen rođendan, a ona tada nije želela da otkriva njegov identitet budući da je i on oženjen.

– Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa „tortom“ otišla na more. Siniša je dobio prepisku od „tortine“ žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo – rekao je Pavle.

Jovanović je rekao i da stan iz kog je Mitrova izbačena ne pripada njoj, već Siniši, a onda nam je rekao i kako se u celu priču umešala Dragutinovićeva bivša žena.

– To nije njen stan. To je njegov stan koji je podigao na kredit. I jedan i drugi stan su na kredit. On ih je uzeo pre nego što je oženio Draganu… Tako da ne znam kako je to njen stan. Drugo, naravno da nisam za to da treba da uđe unutra i da je izbaci, pre svega zbog deteta. Ne znam zašto je tako nešto uradio – izjavio je Jovanović.

– Njega bivša žena tereti za imovinu, jer su bili u braku. Na te stanove je stavljena šapa da ne mogu da se prodaju, jer imovina mora da se podeli sa ženom. On je imao poravnanje sa ženom i dao joj joj stan da se tu useli. Draganu ne znam zašto je izbacio, ali nije trebalo to da uradi zbog deteta. On i ja nemamo nikakav kontakt – nastavio je Pavle.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.