Poruke za rodjendan najboljoj drugarici

Poruke za rođendan nisu samo reči koje ispirujemo na papiru, telefonu ili društvenim mrežama. One su odraz naših emocija, prema osobi kojoj su upućeni.

A kad drugarica slavi rođendan, pa još najbolja, obično potrošimo dane i dane smišljajući i tražeći inspiraciju, pokušavajući da smislimo kako da joj čestitamo njen divan dan.

Za osamnaeste rođendane tek treba da se potrudimo. Jer svake godine za njen rođendan dovoljan je poklon i zagrljaj, ali ne i za osamnaesti. Tada moramo smisliti nešto specijalno.

Ukoliko ne znate sa rečima, pripremili smo za vas nekoliko interesantnih poruka, što tekstualnih, što u vidu slike i video zapisa.

Smešne, lude i šaljive
Smej se dok još imaš sve zube. SREĆAN ROĐENDAN…
SREĆAN ROĐENDAN! Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
Neka ti ovaj rođendan bude kao iz snova. Neka ti se evri množe, a muški na tebe lože. Želim ti vilu na Tari, auto Ferari, krpice iz Pariza i karticu Viza punu deviza. Imala uvek povod za dobar provod.
Vetar duva šljive opadaju, prasad ih jedu da ne propadaju, a meni se tvoje oči dopadaju, iako su kao farovi od Fiće, ti si meni najdraže biće. Srećan rođendan!
Zamisli sve stvari koje bi volela da ti se dogode i pretpostavi da sam ti ih ja poželela. Srećan rođus!
Za rođendan ti želim sve najbolje: zdravlja, sreće, ljubavi… Ma dosta zafrkancije. Želim ti neverovatan seks, takav da te infarkt strefi. Da u pola manje radiš a tri puta više zarađuješ. Hiljadu ludih noći sa najboljim prijateljima. Srećan rođendan!
Srećan rođendan … Evri ti iz džepa virili, zlobnici u dupe pirili, mnogo te tvoja drugarica voli a za ostale nek te uvo boli.
Želim ti mnogo ljubavi, sreće, zdravlja, zajebancije, uzajamne tolerancije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije. Imala uvek povod za dobar provod… Sve najbolje za tvoj rođendan … 🙂
Gledaj ti si meni ekstra drugarica sada moram nešto da ti priznam, veoma mi je teško,al moraš da znaš šta govore iza tvojih leđa… VAU KAKVA GUZA… Srećan rođendan!

Duge, lepe poruke za drugaricin rođendan
Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli: SrEćAn RoĐeNdAn!
PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN RODJENDAN!
Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkaš u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi. Srećan rođendan!
Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejana da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan!

Ono što si sa mnom preživela tokom ovih nekoliko godina ti daje pravo da učestvuješ u Ginisovoj knjizi rekorda u kategoriji za najbolju drugaricu svih vremena. Srećan rođendan!
Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan! CMOK.
Kad bih ti mogla pokloniti nešto lepo, poklonila bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te vidim ja. E, tek tada bi znala koliko si posebna! Srećan rođendan!!!
Sve što si preživela samnom tokom ovih godina ti daje pravo da učestvuješ u Ginisovoj knjizi rekorda u kategoriji za najbolju drugaricu svih vremena. Srećan rođendan!
Živi, vrišti, razbijaj i pleši. Čovek je stvoren da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći. Sve najbolje…
Za tvoj jubilarni rođendan želim ti nezaboravnu žurku uz obavezan mamurluk kojeg ćemo se zajedno sećati celog života :))))

Kratke poruke za osamnaesti i druge rođendane
Da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! … Srećan rođendan!
Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što ti je rođendan! POSEBNA SI SVAKI DAN. Srećan rođendan :* cmokčina :*
Srećan rođendan! Živela živela i srećna nam bila … živela, živela i dobro se udala :*
Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis i sačuvaj ono što voliš!! Srećan ti rođendan!

Da slaviš još sto godina … ti kod mene, a ja kod tebe 🙂

Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvezda na nebu sja toliko tebe volim ja. Srećan rođendan, cmok!
Budi uvek nasmejana kao danas. Voli te tvoja drugarica. Srećan rođendan!
Kad ptici izrastu krila, visina joj postane mila. Zato dobro pazi, jer život ume i da nagazi. Srećan osamnaesti rođendan!
Pazi šta radiš, od sada možeš u zatvor! Srećan osamnaesti rođendan!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.