Poruke i čestitke za 8. Mart za vaspitačice, učiteljice, nastavnice, profesorice

Šta pokloniti za Dan žena vaspitačici, učiteljici, profesorki… ?

Obradujte za 8. mart svoju nastavnicu, učiteljicu, profesorku, vaspitačicu … Ovaj praznik je prilika da ženi koja vam prenosi znanje pokažete koliko vam znači njeno prisustvo u vašem životu.

Sam poklon i nije toliko bitan, koliko je bitna pažnja. Uprkos tome mnogi učenici se trude da poklon za njihovu razrednu ili učiteljicu bude nešto posebno i originalno.

Poklon za 8. mart može biti nešto klasično: novčanik, sat, cveće, ešarpa, komad nakita, parfem … Sve zavisi koliko novca učenici imaju na raspolaganju. Ako je fond dovoljno veliki, možete joj uplatiti noćenje u nekom spa centru ili obližnjem turističkom mestu. Možda je najlepši poklon za vašu razrednu nešto što ćete sami napraviti: pano sa zajedničkim fotografijama, nekim lepim stihovima, uspomenama sa ekskurzije i slično. Slobodno pustite mašti na volju.

Ono što obavezno treba da prati poklon to je čestitka za Dan žena upućena vašoj profesorki, nastavnici, učiteljici … Najbolje bi bilo da je sami sastavite, ali ako vam je potrebna pomoć, možda neki od priloženih stihova ili tekstova mogu da pomognu.

Poruke za 8. mart: razrednoj, profesorki, učiteljici, nastavnici, vaspitačici …

  • Ne želimo da vam se ostvare sve želje jer onda nećete želeti. Ne želimo da vam se ostvare svi snovi jer onda nećete sanjati. Želimo vam da vam se ostvari onoliko želja i snova koliko je dovoljno da budete srećni. Srećan 8. mart najboljoj učiteljici.
  • Nije nam teško da budemo najbolji, jer nas uči najbolja nastavnica. Srećan Osmi mart.
  • Hvala za sve radosne trenutke koje ste doneli naš život, za sve što ste nas naučiuli, što ste uz nas i kad drugi nisu. Što nas branite i kada to ne zalužujemo 🙂 Srećan Osmi mart najboljoj razrednoj.
  • Hvala ti što nas bodrite kada je teško, za svaku reč koja nas oraspoloži kad smo tužni, za svaki savet, za svaki lepi trenutak koji provedemo zajedno, za svaki nestašluk koji ste nam oprostili i za sve što ste nas naučili. Srećan Osmi mart!!!

Stihovi za Osmi mart

  • Neka vam sreća postane stvarnost, nek vam zdravlje postane trajnost, nek vas ljubav u srcu greje i nek vam se ostvare najveće želje. Srećan Osmi mart.
  • Još lepša vam jutra svitala, sreća vam u susret hitala… ljubav vas u životu pratila, za sva dobra, dobrim vam se vratila… SREĆAN 8.MART!!!
  • Šaljemo vam zvezdu najlepšeg sjaja, šaljemo vam puno srece bez kraja, šaljemo vam ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na ovaj dan. Srećan 8. mart.
  • Moramo vam reći jedno veliko HVALA. Za sve što činite za nas ova reč je mala. Srećan Osmi mart žele vam vaša zahvalna deca.
  • Radost u vašem srcu, u duši veselje, osmeh na vašem licu – to su naše želje. Da kraj sebe imate drage ljude i da vam ovaj praznik srećan bude. Sve najlepše za Osmi mart….
  • Srećan 8. mart. Blagostanje, mir i dobrota, neka vas prate celog života.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.