Poruka svim prevarenim ženama: Nije svakoj vezi suđeno da traje, neke nas uče važne lekcije

Nije lako biti prevaren i izmanipulisan, znam. Tera te da odustaneš od svega i jednostavno odeš negde gde te niko nikada neće pronaći.

Znam da se plašiš, ali treba da shvatiš da su ovo samo životne bitke koje trebaš pobediti i prevladati. Svaka ova veza je test za onu pravu, kako bi je mogla prepoznati kada se pojavi. Znam da više ne veruješ nikome da si previše puta bila povređena, ali imaj vere u ljude.

Svi mi imamo nekoga ko je stvoren samo za nas, ko je naša druga polovina, samo treba da je nađemo. Nekada je potrebno mnogo vremena i mnogo prolivenih suza, ali kada se pojavi ona osoba koja je tvoja savršena druga polovina, ti ćeš to znati.

Prestani kriviti sebe i misliti da ti nešto fali zato što ne možeš pronaći pravog muškarca. Zapamti da ne moraš biti savršena da bi te drugi voleli, zato se nemoj truditi da budeš ono što nisi. Buti tsvoja onakva kakva jesi i drugi će te voleti zbog toga.

Pronaći ljubav nije tako velika stvar ako ste spremni učiniti sve što on želi od vas, ako ste se spremni promeniti za njega i pokoriti se svakoj njegovoj želji i ako ste voljni biti izmanipulisani. Takvu vrstu ljubavi možeš pronaći kad god poželiš, ali pronalazak prave, nesebične ljubavi je izazov i zato nemoj biti tužna što je još uvek nisi pronašla.

Jednog dana kada sva ova bol prođe i kada nađeš onu svoju savršenu polovinu bićeš srećna što nisi odustala od ljubavi. Tek tada ćeš shvatiti da su nam neke veze potrebne ma koliko bolne bile i koliko nam patnje donosile. Potrebne su nam da nas nauče neke jako važne životne lekcije.

Potrebne su nam da nas nauče kako treba da se ponašamo u vezi, šta nes memo dozvoliti i šta treba da tražimo od svog partnera. Ponekad nam je potrebno da budemo prevareni i izmanipuliusani kako bi naučili šta nam ne treba u životu i kako bi znali šta želimo i šta da tražimo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.