Poređenje bioritamskih pokazatelja

Zbir bioritmova osoba pokazuje uklapanje ličnosti; odnos koji mogu da postignu, prilagođavanje – uz napomenu da se dva ista bioritma ne slažu. Znači: bioritamski broj pokazuje trenutne događaje i ono što se dešava u vezi – kako će se ko ponašati. Oni se gledaju i pojedinačno i kroz zbirni.
Ako partneri, u ljubavi, poslu, ili u nekoj drugoj vrsti odnosa imaju isti bioritamski broj, onda je to u većini slučajeva otežavajuća okolnost, jer da bi veza funkcionisala potrebno je da neko uvek popušta. Oni slično reaguju i onda su u isto vreme ili raspoloženi, ili neraspoloženi. U takvoj kombinaciji postoje samo dve krajnosti – lepo, ili ružno. Sredina u takvim odnosima ne postoji.
A ono što ljude spaja i drži u zajednici je njihov bioritamski potencijal, koji utiče na promenljiva stanja i daje mogućnost prilagođavanja. Osobe sa različitim bioritamskim brojevima dobro se međusobno dopunjuju i to doprinosi prevazilaženju kriznih situacija, prvenstveno na poslovnom planu. Jeste da će se svađati, ali prisutan je jedan specifican fluid koji omogućava prevazilaženje problema – šteta ga je ne iskoristiti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.