PONOVO S ĆERKICOM! Darko ne krije radost, Ana se vraća u Srbiju! Lorena će upoznati brata

Divne vesti…

Darko Lazić je u nekoliko navrata izjavio kako skoro dva meseca nije video svoju ćerkicu Lorenu, s obzirom na to da ju je mama Ana Sević odvela na letovanje.

Ipak, reklo bi se da će do susreta ubrzo i doći, pošto je pevačica na svom Instagramu obavestila pratioce da se odmor završio i da se vraća kući.

Ona je objavila nekoliko snimaka iz aviona, jasno pokazujući koliko joj je žao što se letovanje završilo. Darko ne krije da jedva čeka da vidi svoju naslednicu, kako kaže mnogo je se uželeo, a takođe čeka i priliku da Lorenu upozna sa njenim bratom.

– Lorena je u Užicu, kod babe, dolazi uskoro, nadam se da ću je uskoro videti, uželeo sam je, čuli smo se telefonom i ona je mene, jedva čekam da je vidim. Još nije videla brata, ovo će biti prva prilika sada, kad dođe kod mene. Nisam hteo da ga upozna preko video poziva, čekam da dođe kod mene da ga upozna lepo, mislim da je to najbolje – izjavio je Darko.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.