POLUDI KADA ČUJE IME „LUNA“: Ivana Krunić NE ŽELI da je povezuju sa njim, otkriva VELIKU tajnu!

Poludela!

Zadrugarka Ivana Krunić bila je prepoznatljiva po hitovima koje je pevala dok je bila u jednoj od najpopularnijih grupa devedesetih ,,Luna“. Ona je kasnije odlučila da se osamostali, a pre toga je morala da se povuče dok ne napravi prvi korak.

Javnost je bila upućena u njenu svađu sa frontmenom već pomenute grupe, Čedom Čvorkom, a poznato je i da je bila u vezi sa njegovim sinom. Iako nikada nije želela da govori o tome javno u Zadruzi, Bora Santana je odlučio da se našali na njen račun tokom emisije radija ,,Amnezija“.

On je potegao priču o tome kako mu je Čeda navodno preneo da poruči Ivani da ga ne pominje, što je nju povredilo, jer je o tome pričao javno. Ona mu je žestoko zamerila, na šta on nije obraćao pažnju.

– Ti si došao do mene i rekao si mi nešto! Zamolio te kao neki da ga ne pominjem! Sa svojim drugom si došao – rekla je Ivana.

– Ti meni radio nećeš uskratiti, šta god da se desilo. Znaš li ti koga smo sve pominjali ovde? – pitao je Bora.

– Nije okej, stavljaš me u nezgodnu poziciju! – rekla je Ivana.

Mirko Gavrić dao je sve od sebe da je urazumi i natera je da shvati da to nije razlog da ulazi u konflikte sa učesnicima, ali nema sumnje da je Krunićka bila odlučna da grupu u kojoj je nastupala nikada ne spominje sa ciljem da je ljudi prepoznaju kao solo pevačicu.

– Ja sam na početku svoje karijere odlazila plačući, bilo mi je sve traumatično – rekla je ona i dodala:

– Ja generalno sve vreme dok sam bila u grupi, o tom čoveku sve najlepše. Ja sam bila kao beli medved. Šta god da se desilo mojim odlaskom ne može da anulira ono što sam ja bila dok sam bila u grupi – rekla je Ivana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.