POKUŠALA DA SE OPRAVDA?! Dalila tvrdi da nije uvredila Anu Korać! „Dejanu i meni je ODVRATNO!“

Preokret?!

Dalila Dragojević je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem razjasila situaciju u kojoj je uporedila Jelenu Pešić i Anu Korać nazivajući perfidnim činom uzimanje kačketa od zauzetog momka.

– Ja sam samo prokomentarisala, a to je da je Ana stavila kačket i Aleksandra je poludela zbog toga. Iznerviralo me je to sinoć kod Jelene ko, tako je počela Anina i Davidova veza. Rekla sam da je to perfidan način od strane Jelene. Ja sam rekla da ne želim da se osećam povređeno. Taj momak je došao kod nas kući, izvinio se. Dejan je rekao da sve uzima sa rezervom. Dogovorili smo se da se oni ne oglašavaju na društvenim mrežama, a sada se on oglasio. Veoma ružan osećaj, Dejanu je takođe odvratno. Možda je on sinoć mislio da sam ja rekla za Anu da je perfidna. Uopšte nisam uvredila Anu – pričala je Dalila.

Dragojevićka takođe smatra da između Jelene i Filipa Đukića postoje obostrane simpatije i da će vreme pokazati da li će među njima biti nešto više od prijateljstva.

– Ja znam da se Ani dopao David, ali i Davidu Ana. Ja ovde kod Jelene i Filipa vidim simpatije. Mislim da Jelena možda nesvesno pokušava da iziritira Ivanu. Ona do sada nije uzimala njegov kačket. Smatram da se Filip na neki način dopada Jeleni i Jeleni se dopada Filip. On kada popije, ne bira – rekla je Dalila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.