POHOTNI HOROSKOP: Tri horoskopska znaka u kojima se rađaju APSOLUTNE BOGINJE SEKSA

Najperverznije žene rođene su u ova tri znaka!

Njih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem, i nikada se ne kaju zbog toga!

Ovan

Koliko god da voli, žena Ovan uvek ima ljubav za nekog muškarca sa strane. Ne krivite je, to joj je prosto u prirodi, te svaki muškarac, ako hoće da ostane pored nje, mora da isprati divlji živtoni ritam.

Ako joj ne pružite dovoljno zadovoljstva, ali i ne ispunite njegu egoističnu stranu ličnosti, ona će lako odlepršati i tražiti strast na drugom mestu. Ona živi svaki dan kao da joj je poslednji, i može se reći da je to njen životni moto.

U skladu sa time se i ponaša, te osim što u seksu ostavlja i te kako dobar utisak na partnera, ona će bez pardona pokazati da ste vi samo njeni.

Blizanac

Za ženu Blizanca ćete čuti kako ima najmanje dva lica i dve duše, najpre zbog njenog prepuštanja divljim strastima. Ona će bez trunke umora ići od jednog do drugog muškarca, a uveče biti toplo rame svom partneru.

Osim što joj je potrebna gruba igra, ona će poželeti i nežno vođenje ljubavi, ali i razgovor, i zabavu. Pošto retko koji muškarac može da ispuni sve njene želje, ona će bez problema naći ljubavnika, ako ne pravog onda onog koji će joj ulepšati život razgovorima i podrškom.

Ribe

Kao vodeni znak, Riba emotivan odnos doživlja puno dublje. Seks joj predstavlja više od fizičkog iskustva, te je, baš poput meditacije, hrani i smiruje. Bez problema će muškarcu pokazati svoje lice, dati celo srce i telo.

Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada neće da prevari, ali je problem što zbog svoje prirode, kako se lako zapali, tako i ohladi. Onda dolazi u obzir druga prilika. Ponovo voli kao da je prvi put u životu zaljubljena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.