POBESNELE! Zadrugarke OPASNO zaratile! PLJUŠTE UVREDE – Tara i Ivana prekinule SVAKI ODNOS

Opšti haos u Beloj kući!

Nakon sukoba koji su imale Tara Simov i Ivana Krunić zbog zadrugarkinog flertovanja sa rijaliti cimerima, njih dve su rešile da porazgovaraju ne bi li rešile nesuglasice. Međutim, sve je krenulo po zlu, pa su ponovo ušle u konflikt.

Naime, Tara je prebacila Ivani što je previše bliska sa Nikolom Orozovićem, Ivanom Gajićem, Filipom Reljićem, Stefanom Kandićem, Matejom Matijevićem.

– Šta je problem? Čime ja utičem na tebe? Čime te remetim? Zato što nešto nije po tvom kriterijumu? Ako ja njega (Reljića) zagrlim, šta to tebe remeti? Brate, j*be mi se za Mateju. Prestala sam da se družim sa tobom – govorila joj je Ivana.

– Isto što si uradila Mini, uradila si i meni, samo što se sa mnom nisi družila. Znaš da je ona smrtno zaljubljena u njega i ti opet uradiš nešto. Jesi li ti debil? Isto kao što sam ti dala primer za Minu, ja tebi govorim i o sebi. Znaš ko mi se sviđao – pričala je Tara.

– Tebi su se svi sviđali. Tomović, Mateja, Spejko. Ja smatram da si zaljubljena u Mateju. Šta sam ja radila sa njim? Radila sam isto što i sa Filipom i sa Kendijem. Ne izazivaj iz mene najgore. Ja sa tobom neću ubuduće da progovorim ni reč. Tvoja agresivnost i ljubomora se jasno vide. Prvi tvoj sukob sa Ivom, ti si htela da je ubiješ pogledom – rekla je besno Ivana.

– Znači ja sam egosita, ljubomorna i imam psiho pogled i zbog toga sam luda. Mene ne tangira devojka koja se j*bala sa čovekom od 60 godina. Šta ima da pričam sa k*rvom? – besnela je Tara.

– Čim te neko remeti u tvojoj glavi, ti poludiš. Mi nismo na istom nivou, ja nemam oštećenje kao ti, da bih dobijala ideje kakve ti dobijaš. Ti voliš da se svađaš – odbrusila joj je Krunićeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.