Po vili se šetala GOLA GOLCATA, a sada će snimati P*RNO FILMOVE? I to za VELIKE pare – brojka da se SMRZNEŠ

Unosan posao!

Bivša učesnica „Parova“ Natalija Vukomanović Natali poznta i kao Mačkica Natali dobila je ponudu da snima porno filmove! Producenti filmova za odrasle pratili su njene pojavljivanje, po medijima, ali i ponašanje u rijalitiju, pa su rešili da joj ponude pozamašnu svotu novca kako bi je pridobili i dali joj mogućnost da sa njima potpiše ugovor!

– Natalija je dobila ponudu da snima filmove za odrasle i to za 20.000 dolara po filmu čije je trajanje oko dva sata! Ona je prvo mislila da je neka šala ali je ubrzo otišla sa svojim prijateljima na sastanak i shvatila da je ponuda više nego ozbiljna! Ona nije odmah dala odgovor jer se nada da će dobiti i ponudu za Parove osam, ali opet ovde može više da zaradi a i onako se snima za strano tržište! – rekla je njena drugarica Marijana, koja je podržava u svemu.

– Šta god da odluči uz nju sam, ona ima svoju porodicu i prijatelje, ali mi ne utičemo na njene odluke već ih podržavamo – dodala je.

Izgleda da se Natali smeši karijera prave dive filmova za odrasle ako prihvati ovo ponudu!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.