PO SUOČAVANJU TORTE I VLADE Dragana u suzama sama s Edom: „Nikad me nisi voleo, on za razliku od tebe…“

Drama…

Dragana Mitar i Edis Fetić su zahvaljujući Lepom Mići doneli odluku da porazgovaraju o svemu, kako bi takmičari mogli da zaključe kakve se tajne kriju među njima, iako on nije bio za to da pred kamerama o tome priča.

Kako je on ignorisao to što je ona uplovila u nešto više od prijateljstva sa Vladimirom Tomovićem, njoj nimalo nije bilo svejedno što je on ravnodušno prihvatio tu vest.

– Nije trebalo da ulazim… Ide mi se kući – rekla je Dragana.

– Ja ne znam šta je problem? Ako ti je lepo sa njim, ti budi sa njim. Sedi da razgovaramo. Ja sam ti pomogao sve što sam mogao, ne znam šta hoćeš više. Ne mogu da razumem – rekao je Edis.

Ono što će zasigurno odjeknuti u javnosti jeste Draganina izjava kojom je jasno stavila do znanja da Edis sa njom nikada nije imao ozbiljnije namere, o čemu svedoči i njegovo priznanje da u ljubavi sa Tomovićem treba da uživa.

– Nikad nisi hteo da razgovaramo. Ti da si me voleo, drugačije bi sve bilo. Znači, nikad me nisi voleo – rekla je Dragana.

– Pusti me ti ljubavi sada. Šta hoćeš da mi kažeš? Uživaj, šta sam ti ja rekao. Kažnjavaju te bez potrebe. Je l’ on tvoj dečko – pitao je gospodin Torta.

– Pa, on hoće da bude moj dečko, za razliku od tebe. Ti ne znaš ni napolju da pričaš, a ne u rijalitiju. Ti nećeš ništa ni da kažeš – prebacivala mu je Dragana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.