Pluton krenuo direktno

Pluton krenuo direktno u Jarcu. Tu je bio zadužen da pročisti sve do iskonske snage, i čije je vreme prošlo. Znak Jarcaje Zemljani znak (simbol svih ambicija i situacija u kojima se neumorno čisti put i do najviših planina). Jarac je jedan od najjačih mesta za prebivalište. Planeta karme će biti ovde do sredine 2020-ih, tako da ćete imati dovoljno vremena da se naviknete na stalna uzburkivanja i transformacije.

Govoreći o vremenu, to je druga karakteristika kojoj podleže Jarac i njegova je nadležnost. Saturn, poznat kao kosmički poslodavac, je vladar Jarca i oni dele mnoge karakteristike. Saturn/Jarac imaju zadatak i cilj da vam urede vaše vreme na zemlji, te stoga, pod njihovim uticajem, često ta energija se može učiniti kao da se osećate da vam ponestaje vremena. Jer Pluton je u Saturnovom znaku – dok je Saturn trenutno u Plutonovom znaku (Škorpion) – i to se znaziva: uzajamna recepcija.

Vreme/vremena/ ponestaje vremena – to su nam sada dežurne teme.

Nakon što je Pluton krenuo izravno u Jarcu, kada je bila ravnodnevnica, osetili smo njegove jako intenzivne vibracije. Za poslednjih pet mjeseci, nas je retrogradan Pluton gotovo terao u izolaciju, kao da je i sam pauzirao – a naše druženje u pozadini. Sada kada je direktan, svi prekori će biti glasniji a neprijatelji i silnici će biti uporniji. Vi ćete biti pozvani da pazite na svoje ambicije, da se brinete o poslovanju – biće vam poverene vrlo važne stvari.

S direktnim Plutonom u Jarcu, teško je da se zadržite uz površnosti. Osetićete potrebu da vi sada budete ti koji nameću svoju volju i nećete prezati da primenite sva raspoloživa sredstva kako biste okončali ono što ste osmislili ili što vam je dato u zadatak.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.