PLJUVAČINA U ZVEZDAMA GRANDA: „Jelena, S*ANJE pevaš“ – „Seljačino, pevala sam u pozorištu“

Pred maloletnicom nisu štedeli reči.

Nakon nastupa 16-ogodišnje Tamare Pešić, Jelena Karleuša i Saša Popović su ozbiljno zaratili, a čašćavanje uvredama nije prekinuto do kraja sedme epizode muzilkog takmičenja.

Mlada takmičarka otkrila je da pohađa muzičku školu, odsek solo pevanje – opera, što je izazvalo direktora „Granda“ da prozove JK.

– Ja bih voleo da te uzme Jelena, da je naučiš malo operski da peva – konstatovao je Popović, a pevačica mu je oštro uzvratila.

– Seljaku iz sela pored Novog Sada, ja sam deset godina pevala ozbiljnu muziku, čak i u Narodnom pozorištu – odgovorila je JK i zapevala u stilu operskih diva, pa usmerila srednji prst ka Popoviću, koji je izrevoltirano prokomentarisao:

– Kakvo je ovo sranje?

– Pevala sam deset godina i u horu i u operi, a onda je počeo rat. Mislili ste da ste ga preživeli, ali ja sam počela da se bavim narodnom muzikom i tu je počeo sunovrat – pokušavala je kroz šalu da smiri strasti Karleuša.

Popović je u međuvremenu konstatovao da nije prikladno da se svađaju pred maloletnim detetom, pa su do sledećeg nastupa pevačica i direktor „Granda“ smirili strasti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.