Pjevačica dobila 7.000 prijetećih poruka! MILICU PAVLOVIĆ ŽELE DA UBIJU

Ovaj spot naišao je na nož kod publike zbog elemenata Kosovke djevojke, zbog čega su Milici stizale nebrojane pretnje, pa čak i brutalne pretnje smrću

Pjevačica Milica Pavlović gostovala je u emisiji Šok Tok gdje je podrobno objasnila neprijatnu situaciju u kojoj se našla nakon što su mnogi osudili njen spot za novu pjesmu “Crna jutra”.

Naime, ovaj spot naišao je na nož kod publike zbog elemenata Kosovke djevojke, zbog čega su Milici stizale nebrojane prijetnje, pa čak i brutalne prijetnje smrću.

“Došli smo do ekranizacije spota i kao gdje ćemo, šta ćemo.. Mi nemamo Romea i Juliju, predstavila bih ih možda tako da imamo, mi imamo Kosovku djevojku. Ja sam umjetnik i imam pravo da prestavim kako želim. Svako ima pravo na stav i na mišljenje, mogli su da kažu da sam im bljak ili da im se ne dopadam, ali bitno je kako i na koji način. Ono što sam ja doživjela je sajber nasilje! Znate kako, kada kroz život idete dobrotom, onda u ljudima vidite dobro. Ja kroz čitav moj spot vidim i dalje samo dobro. Voljela bih da pored sebe vidim osobu koja može da napiše ovakve uvrede… ”

“Jedini moj cilj je bio da u prethodnoj godini, da u cijelom tom sivilu dam nešto šarenoliko publici. To je bila jedina moja želja. Nigdje na ovom svijetu nemate žene kao što su naše. To je tematika. Naše žene su sposobne i da odu na posao, da čuvaju djecu, spreme kuću itd. Svako ima prava da kaže – Meni se ovo ne dopada. Svako ima prava na mišljenje, ali način je bitan. Ja sam se prvi put susrela sa sajber nasiljem. Za samo nekoliko sati dobila sam 7.ooo prijetećih poruka. U četiri sata ujutru komentari su se samo nizali. Bilo je tu svačega poput: “Želim da umreš” i “Kada si se rodila trebalo te je baciti na đubre”, rekla je Milica u emisiji.

“Naravno da mi nije prijatno kad čujem te stvari. Nisam mogla da verujem da mi se to dešava. Kada neko može nešto strašno da vam napiše javno, ja uđem na te profile na društvenim mrežama da vidim ko je to i vidim lažni profil. To je velika količina istih užasnih komentara. Pokušavali smo moji saradnici i ja da obrišemo komentare i to u četiri ujutru, kada sam prvi put i vidjela sve. Neko je namjerno u to doba ostavljao komentare da bi se ujutru odmah vidjeli. Kao osoba koja stalno ističe da voli južni dio Srbije i ponosna sam na to odakle potičem, meni pričaju da mrzim svoju zemlju? Voljela bih da sada pored mene sjedi osoba koja mi je pisala da su trebali da me ubiju na rođenju, samo da pitam: Zašto? Šta sam ja tebi zgriješila da me toliko mrziš”, zgranuto je rekla Milica.

“Ja sam srećna. Ne postoji ništa slađe nego kad se probudiš ujutru i znaš da si uradio sve svojim trudom. Svaki dinar sam uložila u svoju karijeru. Ja sam unuka jednog Vladimira. Od malena sam naučila da sve sama radim. Izrasla sam u ženu borca. Ponosna na sebe i na sve što sam uradila i na sve što ću uraditi”, rekla je Milica.

“U prethodnoj godini je stalo vrijeme, cijela ova situacija… Svi se susrećemo sa nečim nepoznatim. Ja sam uvijek željela da na najbolji način iskoristim svako vrijeme pa čak i ovo. Snimila sam dvije pjesme, dobila uloge u seriji”, rekla je Milica i otkrila da joj je istekao ugovor sa Grand produkcijom te da su ga ovom prilikom izmijenili. Takođe, ona je prvi put u javnosti potvrdila da je osnovala producentsku kuću koja nosi naziv “Senjorita Milica”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.