PISMO PREVARENOJ DEVOJCI

Znam da ti je bolno svako jutro kada pomisliš da se sada ljubi sa drugom, ali isto tako znam da će bol proći brže ako ne napraviš neke početničke greške svake prevarene i poslušaš savete zasnovane na ispovestima desetine hiljada prevarenih devojaka koje mi pišu.

Drugaricama posle prvog ispovednog razgovora zabrani da te pitaju kako si, da ga spominju i prikupljaju podatke o njegovom novom životu. Tvoj bol zbog prevare neka bude tvoja najintimnija stvar, a ne tema za prosipanje pameti drugarica – psihologa amatera. Ne slušaj ih ako ti kažu da treba da napraviš kompromis, oprostiš ili da se svetiš. Oproštaj je samo lepša reč za odloženi kraj, osveta nikada nije dostojanstvena, a dama si samo ako dostojanstveno podneseš i poraz.

Nemoj preljubniku da dozvoliš da ti priča zbog čega je i kako počeo da vara. Znatiželja nije dobar saveznik onoj koja gubi. Što se više budeš bavila detaljima njegove prevare duži će biti put tvog ozdravljenja. Ne muči sebe pitanjem zbog čega nisi bila dovoljno dobra za njega, ne razmišljaj šta sad njoj govori o tebi i ne pomišljaj da ćeš pobediti ako ga vratiš sebi. To bi tek bio tvoj istinski poraz jer bi vas uvek u krevetu i mislima bilo troje. Ne raspituj se o toj drugoj i ne zagorčavaj joj život jer nije ona kriva što se pojavila već on koji ju je primetio i poželeo. To se ne odnosi na situaciju kada da je ta njegova nova, tvoja nova bivša drugarica.

Ne okreći glavu ka prošlosti, izađi iz kafane kada čuješ vašu pesmu i ne očekuj da ti sreću donese njegov povratak. Novi početak je uslov tvoje sreće. Ne veruj psihologu koji ti kaže da je prevara kriza koju treba prebroditi i oprostiti ako postoji ljubav. Prevara je izdaja, bezobrazluk i znak da je sviran kraj utakmice. Kada si prevarena, produžeci se ne igraju i ne pucaju se penali! Umesto deset seansi kod psihologa, uplati godišnju članarinu u plesnom klubu.
Ne pokazuj nikom koliko ti je teško, već obuci haljinu „na jedno rame“, stani na štikle i idi sa sjajem u očima na mesta na kojima neće biti ni njega, niti zajedničkih prijatelja. Časti sebe zorom u kojoj ćeš nekog novog zavodljivo pogledati ispod pramena kose. Nisu u pravu oni koji tvrde da ne treba posle raskida uletati u novu vezu. Ako je uzrok kraja prevara, onda je novi udvarač bolji lek za poljuljano samopouzdanje od „bensedina“ i alkohola.

Ne razmišljaj o letovanjima na kojima ste bili srećni, o onom divnom početku kada ste se po celu noć dopisivali, o njegovom pogledu koji je imao dok je govorio „ne bih te menjao ni za milion drugih žena“. U trenucima najveće tuge, prisećaj se koliko je ponekad bio dosadan, drzak, nepravedan i grub. Ne traži od njega da ti vrati minđuše koje su ostale u kolima, pare koje si mu posudila, ne odgovaraj na pozive njegovog najboljeg druga. Nestani iz njegovog života kao što si nestala iz njegove glave u momentu kada je poželeo drugu, a tebe slagao da se na telefon nije javljao jer je zaspao. Ne proveravaj kod njegovih drugova koliko te je vremena lagao i opsuj ih ako ti kažu da si ga ti pomalo „gušila“ svojom ljubavlju i probala da pretvoriš u papučara. Izraz papučar su izmislili muškarci koji nisu voljeni da bi ponizili srećno zaljubljene drugare. To ponižavanje je uništilo milione srpskih brakova i veza.

Glavnoj junakinji jednog mog romana je tragedija u dvoje lepša od samoće, ali ti si mlada i nemoj dozvoliti da bude i tebi. Bolje je na obali reke laži biti malo sama nego plivati kroz taj mulj lažnih oproštaja i neprestanih sumnji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

RASPAMETITE GA U KREVETU: Sudeći po HOROSKOPU, otkrijte na koje poteze otkida VAŠ MUŠKARAC

Pročitaj →

NJIHOVA LJUBAV POBEĐUJE SVE: Kombinacija ova dva horoskopska znaka ZAUVEK OPSTAJE

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020

Pročitaj →

6 najčešćih grešaka koje u vezama rade žene

Pročitaj →

Velike žene imaju osjećaj da same kontroliraju svoju sudbinu – 11 mudrih savjeta

Pročitaj →

Otkriven pokazatelj teškog toka oboljenja od virusa korona

Pročitaj →

Biste li i vi nosili hlače u ovom stilu?

Pročitaj →

PORODICA JE PRVA ŽIVOTNA ŠKOLA ZA SVAKO DIJETE

Pročitaj →

Grujičić najavio podnošenje krivičnih prijava

Pročitaj →

Katarina Grujić postaje glumica

Pročitaj →

Marija Šerifović trpi jake bolove

Pročitaj →

Čudotvorna alatka za negu vlasišta kose

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.