Pevacici Tanji Savić prijete Dušanovi plaćenici

Tanja Savić i dalje prolazi kroz agoniju zbog borbe za djecu, koju je još u aprilu njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju. Nakon njene ispovijesti u emisiji „Magazin In“, u kojoj je priznala da ju je muž tukao, psihički zlostavljao i vređao, pjevačici su počele da stižu prijetnje. Kako SVET u novom broju donosi, Tanjine komšije kažu da oko kuće njenih roditelja svake noći prolaze sumnjivi tipovi za koje vjeruju da su Dušanovi mafijaši.

“Tanju zovu sa nepoznatih brojeva telefona, ali ona ne namjerava da odustane od svoje djece. Komšije su, pak, u strahu, jer su odjednom nepoznati tipovi počeli da se šunjaju po selu i oko kuće Savića. To je malo mjesto i svi znaju jedni druge, odmah se primijeti da nešto nije u redu. Sigurni smo da Dušan želi da joj naudi poslije svega što je iznijela u javnost. Njega boli što ona nije poludjela, što nije na lijekovima, što joj nije propala karijera, nego je odlučna da vrati djecu, da se razvede i što je i dalje ljudi vole i traže. Sada je shvatila da i bez njega može sve. On joj je stalno pričao da ništa ne vredi, da je on zaslužan za to što je postala. Kada vam neko svaki dan to priča počnete i da vjerujete u to. Udario je u najslabiju tačku, a to su djeca i na taj način pokušao da joj uništi život, ali nije uspio. Sada bi vjerovatno da je dokrajči ili da je uplaši, srećan je samo kad je ona u problemu. Ona je od njega trpjela i fizičko zlostavljanje, zna s kim ima posla i ne može da se osjeća bezbjedno. On jeste u Autraliji, ali ima ovde svoju ekipu i ljude koji bi sve učini za njega”, piše SVET.

„Ne pada mi na pamet da završim u nekoj ustanovi…“
„Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želio i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim. Nastavila sam svojim životom, snimam pjesme, borim se za svoju decju, borim se za karijeru”, rekla je Tanja u emisiji, tako da vjerujemo da je ni ove prijetnje neće pokolebati da nastavi borbu za svoju djecu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.