PEVAČICA HOĆE DA OTERA SAŠU POPOVIĆA U ZATVOR! Tužila direktora Granda: „Završiće iza rešetaka, tamo mu je mesto!“

Kivna i razočarana.

Pevačica Elma Sinanović podnela je krivičnu prijavu protiv direktora „Granda“ Saše Popovića za krađu i krivično delo utaje poreza u njenom slučaju! Folk zvezda se u više navrata obraćala i državi i medijima, ali do pre mesec dana nije bilo nikakve reakcije, piše Srpski telegraf.

– Saša je pozvan pre mesec dana po osnovu moje tužbe i prijave koju sam podnela protiv njega za utaju poreza i krađu! On je prvo 2000. godine trebalo da mi da novac od albuma „Ruka pravde“ na ruke, kako stoji u ugovoru, ali taj novac nikada nisam dobila. Nakon toga me je zabranio u svim medijima. To mu nije bilo dovoljno, već je i moje nastupe zabranjivao ili je klasičnom ucenom vlasnika diskoteka meni otkazivao nastupe. To se dešavalo na taj način što on pozove vlasnika i kaže ako bude Elma pevala, nemaš nikoga od pevača iz „Granda“, i tako je držao monopol na tom tržištu – tvrdi Elma i objašnjava da je i posle toga uspeo da uspostavi kontakt s njom.

Kako i sama priznaje, bila je naivna, pa je 2010. godine Popović uspeo da je ponovo prevari. Tada je potpisala ugovor da pristaje da ustupi vlasnička prava pesme „Tango“, koju bi isključivo i samo ona izvela. Međutim, iako je Elma već snimila numeru, Popović ju je dao Milici Pavlović.

– Negde krajem 2010. godine pozvao me je i rekao da je spreman da mi napravi veliki povratak na scenu. Došla sam i snimila pesmu „Tango“, koju je kasnije dao Milici bez ikakvog objašnjenja! U toj pesmi se i dalje čuje moj vokal u pozadini, kao i Ivane Selakov, koja mi je pevala prateće vokale. Onda sam odlučila da ga krivično gonim! Popović je pozvan na saslušanje i krenuo je proces. Saša će završiti tamo gde mu je i mesto, iza rešetaka – završava priču Sinanovićka.

Ona tvrdi i da je pre godinu dana prvi čovek „Granda“ sabotirao njen nastup u Novom Sadu. Muzičari koji su te večeri pratili Sinanovićku zaposleni su u „Grandu“, a pevačica čvrsto sumnja da je Popović minira preko njih.

– Te večeri je prvo iznenada otkazalo ozvučenje! Nakon toga nisu znali moje pesme, koje je publika uglas pevala. Sve je to vrlo sumnjivo i zbog lošeg iskustva sa Popovićem mislim da on stoji i iza toga. Znam da on mene smatra čovekom drugog reda i tamo nekom Pazarkom – tvrdi Elma.

Elma Sinanović se nakon poslednje svađe sa Sašom Popovićem obratila za pomoć suvlasnici „Granda“ Lepoj Breni.

– Moj suprug i ja smo pozvali Brenu da joj objasnimo o čemu se radi. Ona nam je tom prilikom rekla da nema nikakve veze sa tim i da se ona Saši ne meša u posao jer je on jedini odgovoran kao direktor. Uglavnom, odbila je da nam pomogne – tvrdi Elma.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.