Perjane jakne su hit komad ove zime

Da li ste očekivali nešto drugačije? Verovatno ne. Sve postavljeno, punjeno i štepano je trenutno u trendu.

Mi ih sve zovemo „perjane jakne“ ali mnoge od njih to zapravo nisu pošto su im punjenja različita isto koliko i dužine i boje pa ukoliko želite ekološku opciju – lako su dostupne. One su udobne i neverovatno tople (toliko da ćete ih nekad na ulici videti i sa krop topovima), a od ove sezone donose i ekstra stilske poene. Pa, kako to treba da ih nosite da biste ih osvojili? Odgovor je, na prvi pogled, kako vam se prohte.

Ok, stvari možda nisu baš toliko jednostavne ali svakako nisu ni nešto od čega će vas zaboleti glava. Prvo bi trebalo da odlučite kom taboru pripadate. Gradskom ili onom koji ide „u divljinu“. Napominjemo da nema nijednog razloga da ne pripadate i jednom i drugom, samo ne u isto vreme. Realno, na prvi pogled će vam se učiniti da nema razlike od silnih čizama sa kramponima i varijacijama na vojničku temu, ali razmislite još malo. Prada kratki model sa kaišem – koji ovih dana gostuje na Instagramu gotovo jednako često koliko i kafa za poneti – svakako nije predviđen za prirodu, pogotovo kada je u kombinaciji sa tankim providnim čarapama (kao ni Prada čizme sa džepićima, uostalom). Isto tako, perjani kaputi sada se bez pardona šetaju sa stileto štiklama i helankama.

Druga opcija je ona koja jeste za „“odlazak u prirodu“ ali nemojte da vas zavara ova činjenica. Ona je jednako dobro osmišljena koliko i gradska. Kakvo je vreme, šanse da napolju sretnete nekog praktično je veća nego pred kućom, a isto važi i po pitanju svih društvenih mreža. Trend ne-znamo-gde-su-to-tačno-možda-baš-u-blizini koji je zavladao letos, još uvek je tu. Dakle, birajte pažljivo. Preporučujemo vam duge kapute sa detaljima od krzna ili perjane jakne i prsluke od veštačke kože (u koje smo zaljubljeni).

Dužina? Boja? Realno pravila nema, jedini putokaz je: birajte ono što volite. Pasteli, ton na ton, metalik ili klasična crna, ideje su tu za sve – a uz trenutne rasprodaje i ponbude koja je o.d.l.i.č.n.a. nema ni jednog razloga da se ne priključite (ako već niste).

Donosimo vam inspiraciju za najudobniju i najtopliju zimu ikad.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Greške koje kvare izgled prilikom šminkanja

Pročitaj →

Upečatljivi detalji i orijentalni šik

Pročitaj →

Iva od antičkih vremena pomaže ljudima

Pročitaj →

Grane drveta kao dekoracija

Pročitaj →

Voće sa visokim procentom proteina koje treba da dodate vašoj ishrani

Pročitaj →

Recept za jednostavnu i jeftinu pitu

Pročitaj →

Da li je bebi potrebna voda?

Pročitaj →

Šta nas čeka do 20. marta?

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. MART 2021

Pročitaj →

VERUJE SE DA ŽENE SA OVIH 5 IMENA IMAJU SREĆAN ŽIVOT

Pročitaj →

Imate 25, a same ste: Šta sad?

Pročitaj →

I nizak pritisak – UBIJA

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.