PALO PRIZNANJE! Filip PROGOVORIO o odnosu sa Ivanom i Milicom: „IZABRAO SAM MANJE ZLO OD VEĆEG“

Nikad iskreniji.

I ove subote u emisiji „Pitanja novinara“ zadrugari odgovaraju na intrigantna pitanja predstavnika sedme sile.Novinar Darko Tanasijević popričao je sa Milicom Kemez o njenom odnosu sa Filipom Đukićem. Filip je sve vreme pravio grimase dok je Milica odgovarala na Darkova pitanja.

Darko je želeo da Filip prokomentariše prekid komunikacije sa Milicom i poljubac sa Ivanom Šopić.

– Što se tiče ove priče, ja ne mislim da sam nekoga obmanuo. Ja nisam znao da je ona takva, da sam znao, ne bih ušao u takvu priču. Imam loša iskustva što se toga tiče, to znate svi. Bila mi je više kul dok smo se muvali. Ona verovatno u vezi traži sigurnost zbog te životne priče, ja to ne mogu da pružim. Bolje da sam uradio ovo na početku, nego da radim stvari na silu. Mislim da je poštenije da ovo uradim sad, nego da pustim da prođe – odgovorio je Filip, pa nastavio:

– Ovo što se desilo sa Ivanom, mi pre toga nismo ni komunicirali, sve je bilo neplanirano. Ne mislim da joj je toliko teško, koliko se pravi da je tako. Na onoj žurki ništa nije izgledalo tako, igrala je sa Borom, mešala je. Malo mi je sve preuveličano, malo mi je krivo što je tako ispalo. Mi smo bili zajedno tri dana. Ovo nije prebacivanje krivice, samo hoću da kažem da nije toliko povređena koliko se priča. Ne mislim da glumi, verujem da joj je teško, ali ne verujem da je toliko. Ja jesam kriv, sve to stoji. Ali smatram da sam izabrao manje zlo od većeg. Ako je ovako reagovala posle tri dana veze, kako bi reagovala posle mesec dana. Ja sam tačno provalio kakav je ona tip.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.