OVO SE DEŠAVALO VEČE PRE! Poznatoj pevačici je danas PREMINUO muž, a sinoć… Pravi ŠOK! Van sebe od bola

Nije bila spremna

Poznata folk pevačica Elma Sinanović danas je izgubila supruga Smaila Sinanovića Magija koji se borio sa teškom bolešću.

Kako saznajemo, Elma je polagala veliku nadu u njegovo izlečenje i oporavak, a nije ni slutila da će se život njenog dugogodišnjeg bračnog partnera ugasiti danas.

– Elma je sinoć imala nastup, bila je dobro raspoložena, a ništa nije slutilo da će je danas ovo zadesiti sa Smailom. U velikom je šoku, bila je ubeđena da će se on izlečiti i da će sve biti kao nekad. To je bila ljubav koja se jednom u životu desi i svi koji ih poznaju znaju da su oni imali nešto posebno – otkriva izvor blizak pevačici.

Inače, Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom “Ništa mi ne treba“. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.