„OVO JE ZADNJA OPOMENA! OTKAŽI SVE NASTUPE“ Prvo batine od muža, a onda jezive ANONIMNE PRETNJE?

Dramatično.

Marijana Radovanović, pevačica poznatija kao Maja Marijana, prolazi kroz novu dramu u njenom životu. Ona je javno pričala o navodnim batinama koje je dobijala od muža, letos su joj navodno zapalili auto, a sada dobija anonimne preteće poruke, da otkaže sve koncerte i nastupe, koje je zakazala.

Radovanovićeva je navodno prošle nedelje, tražila pomoć policije, zbog pretećih SMS poruka, koje je dobila početkom meseca.

– Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje – piše u poruci koju je pevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.

U stanicu je navodno došla lično i prijavila da se plaši za sebe i za svoju porodicu. Policajcima nije znala da kaže od koga su preteće poruke, ali na pitanje da li je sa nekim u sukobu, je navodno odgovorila: „Sa suprugom!“. Marijana je ispričala da joj je nevenčani muž, Mladen Šmakić, ujedno i menadžer i da joj ugovara nastupe i za to naplaćuje honorare. Takođe je rekla da već duže vreme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.

Podsetimo, pevačica je 2013. godine navodno brutalno pretučena od strane Mladena, nakon čega je podnela zahtev za razvod, koji se nije realizovao, jer je navodno Marijana odustala od toga, pomirivši se sa Mladenom. Kako mediji navode, ponovo su se rastali i pevačica ima novog dečka, ali na pozive ne želi da komentariše o tome.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.