Ovo je pravi razlog svađe Brene i Miroslava

Lepa Brena i Miroslav Ilić bili su nerazdvojni na početku svojih karijera, zajedno su išli na turneje, provodili noći i noći zajedno. A onda je puklo prijateljstvo i više od dvadeset godina ne pričaju.

Estrada i javnost smatraju da je glavni razlog njihove svađe Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antovović, s kojim je pjevač dobio i vanbračnog sina kojeg nije priznao. Njih dvoje se već pet godina sude za očinstvo, a Lepa Brena je Antonovićevoj velika podrška.

Međutim, kako pišu mediji, razlog svađe Miroslava i Brene je sasvim druge prirode i nema veze sa ljubavnicom.

Naime, davne 1999. godine bilo bombardovanje, Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobjegli iz Srbije i sklonili se u Ameriku.

Međutim, prava istina je da su se Brena i Boba sa djecom spakovali i zaista otišla u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.

„Dvije nedjelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za djecu i za njih bolje da se sklone kad već imaju mogućnost i tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamjerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima“, ispričao je izvor za Star, prenosi Blic.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.