Ovo je pravi razlog svađe Brene i Miroslava

Lepa Brena i Miroslav Ilić bili su nerazdvojni na početku svojih karijera, zajedno su išli na turneje, provodili noći i noći zajedno. A onda je puklo prijateljstvo i više od dvadeset godina ne pričaju.

Estrada i javnost smatraju da je glavni razlog njihove svađe Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antovović, s kojim je pjevač dobio i vanbračnog sina kojeg nije priznao. Njih dvoje se već pet godina sude za očinstvo, a Lepa Brena je Antonovićevoj velika podrška.

Međutim, kako pišu mediji, razlog svađe Miroslava i Brene je sasvim druge prirode i nema veze sa ljubavnicom.

Naime, davne 1999. godine bilo bombardovanje, Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobjegli iz Srbije i sklonili se u Ameriku.

Međutim, prava istina je da su se Brena i Boba sa djecom spakovali i zaista otišla u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.

„Dvije nedjelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za djecu i za njih bolje da se sklone kad već imaju mogućnost i tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamjerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima“, ispričao je izvor za Star, prenosi Blic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.