OVO JE NAJVEĆA STRAST KAĆE GRUJIĆ! Pevačica priznala „NE MOGU DA KAŽEM DA SAM ZAVISNA, ALI…“ ŠOK!

Ko bi rekao.

Atraktivna pevačica Katarina Grujić nikada nije krila da joj je šoping omiljeni hobi i da je u stanju satima da bira garderobu za sebe. Kako je navela u razogovu za „Alo!“, u šoping centrima često zaboravi na vreme, a najviše voli da kupuje komade u kojima se oseća moćno i lepo.

– Kod žena važi pravilo da za ono što vole uvek nađu vremena. Ne mogu da kažem da sam zavisna od šopinga, ali umem da se zadržim satima u kupovini. Ako neko krene sa mnom, otvoreno mu kažem: „Nađi zanimaciju, ovo će da potraje“. Tako na kraju i bude – rekla je Kaća kroz osmeh i dodaje da najviše voli da nosi ono u čemu se oseća lepo i moćno.

– Nije važno koliko će skupo biti to što kupite, već da kupite ono u čemu ćete sebi biti najlepši na svetu. Žena zaslužuje da se oseća lepo i moćno, pa garderoba dođe kao dodatak na samopouzdanje. Nikako nije primarna, ali čovek je srećniji kada prvenstveno sebi lepo izgleda – navodi Grujićeva i otkriva da voli kupovinu po evropskim gradovima.

– Kad čovek voli da troši, svi gradovi su mu dobri za šoping. Šalu na stranu, proputovala sam pola Evrope i najviše sam uživala u šopingu u Parizu i Rimu – zaključila je Kaća za „Alo!“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.