Ovim znacima 2021. doneće veliku NESREĆU

Nova 2021. godina već je uveliko počela. Znamo da svaka godina donosi nešto novo – lepo ili ružno. Nažalost nekim znacima doneće najgore.

Ova 3 znaka očekuju nedaće u 2021. godini.

RAK

U poslu vas čeka mnogo izazova. Imaćete dosta i neprijatelja a i pred vama su teški poslovni projekti. Iako ste vrlo sposobni, neće vam sve ići glatko. Osećaćete nesigurnost, a to zli ljudi mogu da iskoriste. Pazite!

VAGA

Vagama će loše ići na ljubavnom planu. Biće suočene sa ljubavnim poteškoćama i srce će im biti slomljeno. Emocionalni rolerkoster ih očekuje. Iz svega ovoga treba da nauče neke lekcije i sazreju. Ne dajte se! Samo hrabro! Vi nikad ne odustajete i ne gubite snagu!

OVAN

Ova godina definitivno nije njegova. Jupiter će doneti veliku nesreću Ovnu. Sve što uradite neće biti dobro. Ne bi trebalo da planirate neke velike stvari. Nećete postići uspeh. Držite se nečeg jednostavnog. Biće bolje sledeće godine! Ne očajavajte!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.