OVi horoskopski znakovi žive za DIVLJI SEKS

Zaljubljivanje nekada znači rizik, ali predstavnicima sledećih horoskopskih znakova to ne predstavlja problem. Pored toga što su skloni ludom zaljubljivanju, neki od njih su skloni i divljem seksu.

To su pripadnici sledećih horoskopskih znakova:

OVAN

Ovnovi svaku životnu priliku začine strašću pa tako i ljubav. Zaljubljuju se lako i spremni su na rizike. U vezi više daju nego što traže, i jako se vezuju za partnera i vole da neguju vezu.

Entuzijazisti kakvi jesu Ovnovi su ponekad toliko preokupirani vezom da ne shvataju da su samo oni učesnici iste. Na primer, ukoliko njihov partner postane hladan, Ovnovi će to primetiti kasnije i naravno burno će reagovati. Uvek ulažu napore da sve bude kako treba.

BLIZANCI

Pripadnici ovog horoskopskog znaka obožavaju početak veze. Uzbuđuje ih činjenica da im se dešava nešto novo, i taj početak sa nekim novim im pruža najlepši osećaj.

Oni osećaju ogromnu privlačnost prema svojim partnerima na početku, i previše se trude da ugode i zadovolje drugu stranu. Iako im veze obično ne traju dugo, taj kratak period sa njima bude pun iznenađenja i jakih emocija.

VAGA

Vage suneverovatno odane partner, one će izbegavati bilo kakve svađe po svaku cenu. One toliko vole partnera da su spremne da daju sve što im on zatraži, jer time iskazuju divljenje, pa čak pristaju i na divlji seks ukoliko to njihovog partnera čini srećnim.

Šarmantne Vage mogu lako da budu povređene jer prviše veruju svima, ali dobro je to što se lako zaljubljuju, jer utehu pronađu vrlo brzo.

STRELAC

Strelčevi vole strastveno i jako. Na početku su toliko strastveni da ih preplavi hiljadu emocija koje upućuju partner. Svesni su da mogu biti povređeni, ali ih to ne sprečava da se prepuste čarima ljubavi. Na prvom mestu im je srce, i na samom početku veze su jako otvoreni i iskreno iskazuju osećanja.

RIBE

S obzirom da su jako kreativne, kada se zaljube Ribe partneru pružaju divlji seks koji će on pamtiti čitav život. Jako iskrene u ljubavi, ukoliko im se neko dopadne neće igrati igrice kako bi se zaštitili od povređivanja. Ribe veruju svima i brzo zavole novu osobe, i prihvataju svaki rizik.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JANUAR 2021

Pročitaj →

Zašto neke žene ne osjećaju mirise

Pročitaj →

30 mudrosti za žene u tridesetima

Pročitaj →

Zimski detoks napitak od samo 2 sastojka

Pročitaj →

Retro efekat u vidu zvonastih farmerki – apsolutni HIT ove zime

Pročitaj →

Otac koji nije mogao dati svojoj deci ono što nije dobio od svojih roditelja

Pročitaj →

Koristite ove cake za šminkanje i izgledaćete nikad bolje

Pročitaj →

Ravne duboke čizme, spoj elegancije i udobnosti

Pročitaj →

LEKOVITO BILJE U SLUŽBI ZDRAVLJA

Pročitaj →

Sirovi industrijski štih za toplinu doma

Pročitaj →

Da biste sprečili rak, jedite ove tri namirnice

Pročitaj →

Sa novim otkrićem NASA sve bliže kvantnom internetu

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.