Ovi horoskopski znakovi najteže pronalaze ljubav

Iako je zaista teško pronaći srodnu dušu, nekim ljudima prava ljubav jednostavno nije suđena. Sljedeći horoskopski znakovi su, nažalost, skloni biranju pogrešnih osoba i zato često završe slomljenog srca.

Rak

Dobroćudnost Raka razlog je zašto se za njega uvijek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava gledati samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravom okruženju puno duže nego što bi trebalo. Jako loše podnosi prekid pa se trudi svim snagama popraviti odnos s postojećim partnerom.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Riba moglo bi se reći da žive u nekom svom svijetu i ne shvataju šta se zapravo dešava oko njih. Njihove ljubavne priče nerijetko su tragične, jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga ko će ih razumjeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

Ovan

Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvijek dobra stvar. Upravo ih to uvjerenje – da oni uvijek znaju i biraju najbolje – zaslijepi pa svoje partnere pokušavaju promijeniti i nametati im svoje stavove i mišljenja što vrlo brzo rezultuje pucanjem ljubavne veze.

Bik

Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom, jer ne žele biti sami pa se često odluče za nekoga ko im uopšte nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju dovesti vezu na zelenu granu, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u dalju potragu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.