Ovi horoskopski znakovi imaju najslabiji karakter

I dok su nečija snaga volje i upornost vrijedni divljenja, ovi horoskopski znakovi aplaudiranje na svoj račun rijetko čuju.

Svi imamo onu prijateljicu koja nam kaže da je od danas na dijeti i onda je nakon nekoliko sati vidimo s čokoladom u ruci.

Postoji velika mogućnost da je rođena u jednom od sljedeća tri horoskopska znaka, koji su poznati po odustajanju.

Vaga
Vage vole živjeti u svojoj zoni komfora. Svako izlaženje iz nje njima se nimalo ne dopada, stoga su sklone vrlo brzo odustati od svega novog što započnu. Ponekad će se radije zadržati na poslu koji im donosi manje, a koji rade već automatski, nego napredovati u nekim novim izazovima koji će od njih iziskivati trud i predanost.

Blizanci
Osobe rođene u znaku Blizanaca su često poprilično neozbiljne. Ako ih nešto ne zabavlja, one će od toga bez ikakve grižnje savjesti odustati. Zbog svog vedrog i simpatičnog duha skloni su nagovaranju drugih osoba da obave njihov posao umjesto njih što smatraju svojevrsnim uspjehom jer se nisu morali truditi, nego su se mogli baviti nečim što im je interesantnije.

Ribe
Iako na početku budu izuzetno zainteresovane za neku odluku, cilj ili projekt, kada vide da stvari nisu baš tako jednostavne razočaraju se i odustanu. Ribe imaju izuzetno slabu snagu volje i teško im je biti dosljedan u bilo čemu. Uspješne Ribe su vrlo vjerovatno one koje su iza sebe imale podršku jednog od znakova čija je snaga volje dovoljna i za dvoje, poput Lavova, Vodolija ili Bikova.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.