Ovi horoskopski znaci su najnestrpljiviji

Neki od nas jednostavno ne mogu da ostanu mirni, odnosno, nemaju baš puno strpljenja. Ili ga nemaju uopšte!

Ova četiri horoskopska znaka su najnestrpljivija, stalno su napeta i nemaju živaca za čekanje…

Jarac
Kod Jarca sve mora uvijek da ide po planu. I to je najbolje maksimalno brzo. Ovaj horoskopski znak ima nevjerovatno visoke zahtjeve – ne samo prema drugima, nego prvenstveno i prema sebi. Ako nešto ne ide savršeno i tačno onako kako je Jarac zamislio – onda postaje nestrpljiv. A to može negativno da djeluje na njegovu okolinu. Trebalo bi da uspori – ne mora uvijek sve da bude savršeno!

Strijelac
I Strijelčevi spadaju među najnestrpljivije znakove. Nevjerovatno su ambiciozni i žele da ostvare svoje ciljeve što je moguće brže. Kad im padne na pamet neka nova ideja, odmah moraju da je sprovedu u djelo. Zapravo, to je dobra karakteristika – ako se ne pretjeruje i ako nestrpljivost ne stoji na putu ka ostvarenju. Onda Strijelčevi postaju malo nespretni. Malo više strpljenja i planiranja u miru daleko će vas odvesti!

Vaga
Vage imaju prilično puno energije i stalno su u potrazi za novim pustolovinama. Ovom znaku jako je teško da mirno sjedi i ništa ne radi. To kod Vage izaziva mnogo napetosti, što se onda brzo prebaci i na njenu okolinu. Malo više opuštenosti sigurno će vam učiniti dobro!

Ovan
Kod Ovna je slična situacija kao i kod Strijelca. Ako nešto utuvi u glavu, onda želi to brzo i da sprovede u djelo. Ovan je jedan od najnestrpljivijih znakova – koji istovremeno može da bude i veoma neprijatan. Naime, ako želi da sprovede neki plan u djelo, ne gleda na druge, nije obazriv i ne mari za gubitke. Na poslu i u privatnom životu uglavnom misli samo na sebe. Malo više opuštenosti ne bi škodilo Ovnovima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.