Ove sezone u modu se vraćaju zvoncare!

Ova godina kao trend nameće – udobnost! A kad su farmerke u pitanju – zaboravite na uske modele, u modu se vraćaju zvoncare!

Dobre farmerke su, za većinu žena, jedan od omiljenih i osnovnih komada na kojima im počiva svaki outfit. U izobilju jeans stilova, ove godine važi jedna jedina zapovijest: bježite od uskih farmerki!

Bootcut
Ovaj model farmerki podrazumijeva da se nogavice šire pri dnu. Najpoznatiji oblik bootcut su farmerke sa ravnim nogavicama. Međutim, ove sezone će se u modu vratiti i jedan pomalo zaboravljen oblik: zvonaste nogavice.

Visoki struk
Iako je ljeto 2020. godine, a naročito influenserke na društvenim mrežama, najavilo da bi nizak struk mogao da se vrati u modu – to se nije dogodilo. I ove godine biramo farmerice sa dubokim strukom. Stilisti čak preporučuju da se biraju farmerke sa opcijom ultra visokog struka. Detalji poput pojasa ili vidljive dugmadi su apsolutno poželjni.

Izbledjeli jeans
Kada je boja teksasa u pitanju, stilisti su gotovo jednoglasni i predlažu izbledjeli jeans. Paralelno, kao opcija za one kojima ovo nije prihvatljivo, pojavljuje se i crna boja teksasa.

Važna napomena: ako nosite jeans na posao ili imate više od 35 godina, izbjegavajte izbijeljeni teksas. Jednostavno, ne izgleda naročito dobro.

Baggy farmerke
Baggy farmerke će i ove godine biti u modi i to u raznim oblicima. Ono što je preporuka stilista, ako se baš odlučite za ovaj oblik, jeste da ga kombinujete sa uskim majicama. Ove godine, nemojte ih uparivati sa oversize komadima.

Da li je skinny jeans potpuno izašao iz mode?
Skinny je, slažu se stilisti, sada već postao klasičan komad i nema te sile koja će ga učiniti potpuno nepoželjnim. Ipak, ove godine on jednostavno nije na listi trendi komada garderobe. To ipak ne znači da ga ne možete nositi ako ste poklonik.

Dobri stari skinny, ako želite da ga nosite u 2021. godini mora da ima izrazito visok struk i dužinu capry hlača (5 do 8 cantimetara iznad skočnog zgloba). Najbolje bi bilo da birate one skinny koje imaju vidljivu i upadljivu dugmad. Ako vam je ovo previše ili, jednostavno, vaša građa baš i ne trpi pokazivanje struka i kukova, onda odaberite crni teksas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

PILETINA I POVRĆE IZ RERNE

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. MAJ 2021

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.