Ove reči Odri Hepbern svaka žena mora da zna napamet

Mudrost za sva vremena

Ako vam treba ruka pomoći, znajte: imate svoju. Kako stariš, shvataš da imaš dve ruke: jednu da pomogneš sebi, a drugu da pomogneš drugima.

Da bi vam usne bile lepe – govorite samo lepe reči. Da bi vam oči bile lepe, tražite samo dobro kod ljudi. Za vitku figuru – delite hranu sa gladnima. Da bi vam kosa bila lepa – pustite je da se dete njome igra svaki dan. Da biste imali pravilo držanje, zamislite da nikad ne šetate sami.

Lepota žene nije u haljini, obliku tela ili kosi. Ona je u sjaju u očima. Na kraju krajeva, oči su vrata ka srcu, gde živi ljubav.

Ljudima je potrebno više ohrabrivanja, opraštanja. Nikad nikoga ne odbacujte tek tako.

Volim ljude koji me nasmeju. Zaista mislim da je smeh ono što najviše volim, leči mnoge bolesti. Možda je ovo najvažnija stvar u čoveku.

Verujem da su srećne devojke najlepše. Verujem da je najbolji način sagorevanje kalorija – smeh. Verujem da će sutra biti novi dan i verujem u čuda… Ja sam srećna žena.

Seksualnost je nešto što se krije u ženi. Seksualost se podrazumeva, a ne javno pokazuje. Ne mogu da se pohvalim oblinama poput Sofije Loren, ali seksualnost se ne odnosi samo na volumen tela. Ne treba mi spavaća soba da bih dokazala ženstvenost. Mogu da budem seksi dok berem jabuke po kišnom danu!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.