Ove osobine horoskopski znaci kriju kao „zmija noge“: Tračare, lažu i sebični su!

Jedan znak rado daje lažnu podršku, drugi sve grabi za sebe, treći menja mišljenje po tri puta, a četvrti se hrani tuđim strahom.

Niko nije savršen, ali neki horoskopski znaci imaju loše osobine koje teško mogu da sakriju. Ovo su najgore osobine četiri horoskopska znaka koji se trude da sakriju.

Blizanci

Pošto njima vlada Merkur planeta konunikacije možemo reći da su oni najveće tračare horoskopa. Prevrtljivi su i lako menjaju mišljenje. Na njih ljudi ne nomgu da se oslone. Pričaju jedno, rade drugo a treće misle. Menjaju mišljenje kako vetar duva. Umeju da rade iza leđa. I prvaci su da gledaju samo svoj lični inters.

Lako menjaju mišljenje, tračare, rade iza leđa
Ribe

Iako kažemo za njih da su najveće duše horoskopa i da su empatični, Ribe imaju osobine ljigavosti. Lako se prilagode svakoj situaciji ali samo ako imaju korist od toga. Umeju da daju lažnu podršku i pokažu lažnu empatiju. Prosto su ljigavi, kao onaj osećaj kada držite ribu u ruci, a ona se stalno migolji. Na prvi pogled umeju da budu mile i tihe osobe, ali kako vreme prolazi okruženje uviđa njihovu prevrtljivost.

Nestabilni, narcisoidni i sve pare troše na sebe, da li znate ko je to?
Vaga

Najgora osobina kod njih je njihova nestabilnost i narcisiodnost. Dok Vaga donese odluku okolini zna da „pozli“. Zaljubljeni su u sebe i velike su diplomate ali tu svoju osobinu umeju da iskoriste tako da zavade dve strane. NJihova empatija gotovo i ne postoji. Najlepše parče kolača će prvo odvojiti za sebe, a okolini šta ostane. Umeju da zarade novac, ali će ih najpre potrošiti na sebe.

Škorpija

Najbrutalniji i najosvetoljubivi znak horoskopa. Gotovo da nemaju moral, pa ćemo među ovim horoskopskim znakom najčešće videti „noćne dame“. Pošto imaju izraženu erotsku crtu često partnera znaju da omađijaju i na taj način da upravljaju njime. Osećaju ljudsku slabost i uživaju da baš tu „gađaju“. Umeju da se hrane tuđim strahom koji nepogrešivo osećaju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.