OVAN ĆE UČINITI SVE, A SA NJIM NIKADA NE ZNATE NA ČEMU STE!Evo kako se ponašaju horoskopski znaci kada su zaljubljeni!

Ovo su promene!

Ovan

Shvatićete da vas Ovan voli kada želi da vas vodi sa sobom u potragu za avanturom. Pokazuje ljubav kad vas gura da uradite nešto što se nikada niste usudili da uradite. Voli da da proširi vašu zonu udobnosti.

Bik

Bik je zaljubljen u vas kada vam kupuje poklone bez razloga. Želi da znate njegova osećanja, i tako ih pokazuje. Bik voli da poklanja onima koje voli.

Blizanci

Možete biti sigurni da vas Bliznaci vole kada vam poklanjanju gotovo svu svoju pažnju. Blizancima brzo postaje dosadno i brzo menjaju partnere. Kad nađu svoju ljubav, postaju vrlo mirni. Saznaćete da vas vole kada su uvek u vašoj blizini.

Rak

Rak voli kada se emocionalno otvori prema vama. Videćete ga najranjivijeg i neće pokušati da to sakrije. Reći će vam šta se dešava kada ga pitate. Saznaćete da vas voli u svojim najnežnijim trenucima.

Lav

Kada vas Lav voli pokazaće vas sa ponosom svojim prijateljima. On želi da mislite da je njegov život ekstravagantan i lep, i učiniće sve da to dokaže. On takođe želi da mislite da je on najbolji u svemu. Kada pokušava da se dokaže svojom snagom, shvatićete da vas voli.

Devica

Teško je znati kada vas Devica voli. Stalno misli o svim detaljima pre nego što nešto lepo kaže. Treba im dugo vremena da kažu da su zaljubljeni, ali to će se manifestovati u malim stvarima mnogo ranije. Saznaćete da vas voli kada se raspituje o tome da li ste sigurno došli kući sa službenog putovanja. Potražite svoju ljubav u jednostavnim stvarima.

Vaga

Vage će učiniti sve kada su u pitanju ljubav i odnosi. Nikad ne sumnjajte da li vas Vaga voli, samo znajte da su uvek tu kada su vam potrebni.

Škorpija

Naučićete da vas Škorpija voli kada vam potpuno veruje. Poverenje je teško za Škorpiju, ali kada je zaljubljen veruje jer zna da ga nećete uzeti zdravo za gotovo.

Strelac

Strelac vas voli kada vam pokaže i svoju neozbiljnu stranu. On želi da vaša veza bude puna zabave. Voli vas kada pokazuje da se život uvek ne mora uzimati tako ozbiljno.

Jarac

Shvatićete da vas Jarac voli kada vam daje vremena. Stalno je u poslu i retko stavlja odnose kao prioritet, ali kada to uradi, saznaćete da je to ljubav.

Vodolija

Vodolija vas voli kada razgovara sa vama satima. On ne vodi duge razgovore sa svima, već samo sa bliskim ljudima koji stvarno brinu o njemu. Kada želi da čuje za sve stvari koje su važne za vas – on vas voli.

Ribe

Znajte da vas Ribe vole kada vam pretvore život u romantičnu komediju. Kada vole nekoga, pišu poeziju, pišu priznanja ljubavi i pozivaju da zajedno uživate u zalasku sunca. Kada osetite da je sve previše dobro da bi bilo istinito, onda vas zaista voli

 

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.