Ova tri znaka očekuje neizmjerna sreća u aprilu

Zvijezde će biti posebno naklonjene prema tri horoskopska znaka tokom aprila! Da li ste među njima?

Kvadrat Urana i Saturna donosi veliku transformaciju ovog aprila. Još tokom prve nedjelje Mars se spaja sa Saturnom i motiviše nas da budemo odlučni i posvetimo se svojim aktivnostima.

U aprilu će na emotivnom planu vladati harmonija. Bićete iskreni prema sebi i drugima. Ispravićete stare greške i pokazati empatiju.

Na ljubavnom planu veliku ulogu imaće Sunce i Venera koji su povezani većim dijelom ovog mjeseca. Mlad Mjesec u Ovnu nas poziva da stvaramo budućnost kakvu želimo. Vrijeme je za promjene, nove ljubavi i priliku da okrenete nov list.

Ovan
Prve dvije nedjelje u aprilu biće zlatne za slobodne Ovnove. Sunce i Venera kretaće se u prvoj kući tokom većeg dijela mjeseca i donijeće vam sreću. Ove dvije planete vam daju neodoljiv šarm kojim privlačite, kao i procvat nove veze. Očekuje vas sjajno poznanstvo, a do 26. aprila Venera će biti u konjunkciji sa Merkurom, što donosi povoljnu energiju u polju komunikacije.

Rak
Kako Mars ulazi u 1. kuću i kreira u 8. kući trigon sa Jupiterom, osjetićete poziv za širenje energije ljubavi i povratak zajedništvu. Jupiter vam donosi radost, izobilje i romantiku, ali i podsjetnik da pružite drugima šansu. Koristite ovu moć da inspirišete druge, ali i da se povežete sa novim ljudima i stvorite šansu za romansu punu sklada i predivnih emocija.

Blizanci
Mars i Jupiter prave trigon u 1. i 9. kući sredinom mjeseca. Očekuje vas sreća i poznanstvo sa osobom koja vas može podstaći na duhovni razvoj i prenijeti vam razna znanja. Promijenićete način na koji posmatrate sebe i steći ćete više samopouzdanja. Mnogi Blizanci će biti radoznali i upustiće se u avanture u aprilu. Ipak, kada se pojavi srodna duša, znaćete da je to ona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.