Ova tri horoskopska znaka su najveći baksuzi!

Nema čoveka koji makar nekada nije pomislio da sva nesreća ide samo na njega.

Pogotovu svi mi koji se povremeno nađemo u lošim periodima. Ukoliko se loše stvari događaju u nizu, to je razlog više da pomislimo da smo profesionalni baksuzi. Ipak, ova tri znaka to češće pomisle, jer se njima daleko češće događaju stvari u kojima ih prati loša sreća.

Devica

Devica je zaista jedna od profi-baksuza. Kod nje u svakom segmentu može da se dogodi neka vrsta loše sreće, zbog čega često umeju da budu uznemireni. Naročito mogu da paniče u situacijama kada im je sreća preko potrebna, jer unapred zaju da može da izostane. Zbog toga se Device veoma retko ili gotovo nikada ne pouzdaju u sreću, već se maksimalno trude da putem svog zalaganja potpuno isključe taj momenat u kome bi sreća trebala da im presudno pomogne. Sreća ih često ne prati i u ljubavi.

Vaga

Vage su neka vrsta freak-a za sreću. I onda kada sreća treba da im dođe i kada samo što nije pokucala na njihova vrata, naprosto, može da se deogodi preokret i da se sreća pretvori u lošu sreću. Ako izađu napolje kada je sunce, ubrzo može da ih zadesi pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno pre nego oni uđu i slično. Na sitnice se Vaga lako adaptira i nauči da sa njima živi bez ikakvih frustracija, ali krupne stvari, poput neophodne sreće u poslu, ljubavi i drugim bitnim životnim oblastima će umeti da je frustriraju.

Ribe

Ribe su srećne samo iz jednog prostog razloga, što su previše zaokupljene svojim paralelnim svetom u kome žive, da bi uopšte shvatile koliko ih zapravo loša sreća prati. Inače, kada se osvrnu, aposlutno shvate da sve ono što je bilo neophodno da se dogodi po lepom prinicpu, uglavnom se dogodilo po lošem prinicpu. Zbog toga mogu da budu nervozni, ljuti, nekada čak i besni. Jedina okolnost koja u njohov život može da prizove iole neku veću količinu sreće je to da pronađu partnera koju će im sreću preneti odnosno emitovati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021

Pročitaj →

Ženske ljubavne bajalice – moćna indijska magija

Pročitaj →

Važne lekcije za slobodnu ženu

Pročitaj →

Najbolji lek za kašalj

Pročitaj →

PRIČA O PJESMI ŠEMSE SULJAKOVIĆ

Pročitaj →

NIKOLINA PIŠEK OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU!

Pročitaj →

Neverovatno stilske i seksi asimetrične kožne suknje

Pročitaj →

Treba li uzmati bebu svaki put kad zaplače

Pročitaj →

Načini nege kože u 2021. godini

Pročitaj →

Neobičan nakit inspirisan prirodom

Pročitaj →

Pelen, biljka za vecno zdravlje

Pročitaj →

Ugodan i topao crno-bijeli dom

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.