OVA DVA horoskopska znaka nemaju ‘ORGAN ZA LJUBAV’: Male su šanse da vam VEZA sa njima uspe

Iako ne možemo generalizovati čitavu populaciju i znamo da veliku ulogu u formiranju ličnosti, sklonosti i sposobnosti igraju roditelji, društvo i okolina, možemo na osnovu horoskopskog znaka sa 90% preciznosti otkriti osobu koje najverovatnije nema emocija ili prosto nikada ne sluša svoje srce.

Ono što oni kažu da osećaju, duboko u njihovim dušama izgleda sasvim drugačije nego što vam se može učiniti, a zvezde vam otkrivaju koja to dva znaka nemaju “organ za ljubav” a da toga nisu ni svesni.

I naravno, uzmite u obzir da je ovo samo astro-zabava!

JARAC

Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikih poteškoća da razumeju svoje emocije. Oni umeju da budu jako odgovorni, brižni i pažljivi, a kako je reč o ljudima koji su neretko i izrazito inteligentni i obrazovani, na prvi pogled za njih se nikada ne bi moglo reći da nemaju emocija. U njihovom ponašanju nećete primetiti ništa neobično. “Testovi ljubavi” na kojima oni često padaju su situacije ili iskušenja u kojima moraju da biraju između “dve ljubavi”, gde će oni uvek presuditi u sopstvenu korist.

Nemojte se iznenaditi ako vam prijatelj Jarac preotme ljubav, jer upravo je to situacija gde oni moraju da uzimaju u obzir emocije drugih ljudi u situaciji koja se tiče njih lično. U ovakvim situacijama možete se kladiti da će Jarac da gleda samo svoje intrese.

Ipak, kao roditelji oni su sjajni, a kada je u pitanju ljubav prema samom sebi tu su neprikosnoveni! Na kraju krajeva i ljubav prema samom sebi iziskuje emocije.

ŠKORPIJA

Dok budete pokušavali da sa osobom u znaku Škorpije uspostavite harmoničan ljubavni ili bračni život, proći će mnogo godina i izgubićete beskrajnu količinu energije. Ovaj samoživi diktator čuvaće vas i držati uz sebe jedino ako pristajete na to da živite u njihovoj senci i pružate potporu njihovoj volji.

Oni su veoma senzualni, a njihovi nadaleko čuveni seksualni apetiti veliki, pa vam se može učiniti da imate posla sa emotivnom i strastvenom osobom. Samo vaša greška će biti ukoliko pomislite da sva ta vatra i strast dolaze iz slepe ljubavi prema Vama, jer dok vas zaljubljeno gleda, Škorpija zapravo nije ni svesna da je zavolela svoj odraz u Vašim očima. Upravo će ova njihova osobina biti ključna kada se ponovo zaljubi i reši da vas ostavi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.