Ova beba ima samo 10 NEDELJA: Zbog onoga što je izgovorila oduševila je i porodicu i svet

Beba genijalac! Tako se priča za malog Rona koji ima samo 10 nedelja, a koji je jednim potezom oduševio sve.

Malenom Ronu je mama Kesija Kameron iz Njujorka rekla: „Volim te“, a onda je ponovio njene reči – na impresivan način za svoj uzrast. Dečak je oponašao ono što mu je mama rekla, pa čak i izgovorio deo njenih reči čime je oduševio i tatu. Ali i baku Laru Skadsen koja je na TikToku objavila ovaj video uz komentar: „Moj unuk je genije“.

Više od milion ljudi pogledalo je ovaj video i složilo se bakom Larom. Da je maleni Ron zaista izuzetak među bebama, kaže i podatak da bebe nakon četiri do šest meseci počinju relativno smisleno da guču i brbljaju.

Kada je vaša beba počela da govori?, pitali su mame u Srbiji i evo šta su odgovorile.

Beba bi trebalo da počne da reaguje na svoje ime sa šest ili sedam meseci. Najveći broj dece progovori oko prve godine, a deca uzrasta između 18 meseci i dve godine u stanju su da smisle i izgovore rečenice od dve do četiri reči. Naravno, svaka beba je priča za sebe pa može da nadmaši ove podatke, a to u velikoj meri zavisi od roditelja kojima se savetuje da čitaju bebi, da se trude da joj što manje tepaju, da što češće pričaju sa njom kako bi ona ranije izgovorila prve reči.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.