Ova 3 znaka su prave zveri

Brzo se pokaju, ali tada bude već kasno

Svaki horoskopski znak ima i dobre i lošije strane. Neki, na primer, imaju slabe živce. Oni nisu u stanju da izbroje do 10 pre nego što oslobode sve svoje negativne emocije, apsolutno ne filtriraju protok informacija, već reaguju momentalno. Kad se smire, često se pokaju, ali tada već bude kasno…

Ova tri znaka uopšte ne mogu da se kontrolišu!

Ovan

Nemojte ni pokušavati da ga ubedite u nešto. Ovan je definitivno najnesputaniji znak Zodijaka, što i ne čudi: njegova vladajuća planeta je Mars, bog rata. Ovan vrlo često gubi živce, demonstrirajući loše strane svog karaktera. Istovremeno mu je teško da se smiri, ne zna da pregovara i prizna greške.

Lav

Gledajući ga, možda pomislite da je potpuno miran i da neće praviti probleme bez razloga. Da, Lav se ne meša u tuđe svađe i u većini slučajeva ga nije briga šta se dešava oko njega, dokle god je on na tronu i oseća se kao kralj. Ali, ako neko pokuša (iako nesvesno) da poljulja njegov presto, borba je zagarantovana. U takvim slučajevima Lav je osvetoljubiv i beskrajno odvratan. Ne možete ni da zamislite razmere katastrofe ako mu samo preprečite put koji je zamislio.

Strelac

Kada Strelac gađa metu, on ne može da promaši. Ako neko pokuša da ga zaustavi, rođeni pod u ovom znaku postaju veoma agresivni. Strelac ima vrlo visoko mišljenje o sebi i reč „kompromis“ mu nije poznata. Strelac je vatreni znak, što znači da ima snažan temperament, strastven je i nije naročito taktičan. Ako pokušate da mu stanete na put, on će osloboditi svu svoju negativnu energiju. Ovo će, najblaže rečeno, biti izuzetno neprijatno.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.