Ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vage (do 23.10.)

Vladavina Vage počela je 23. rujna/septembra i traje do 23. listopada/oktobra 2019. godine, a evo koje znakove u narednom periodu prati sretna zvijezda.

Vaga – Osvajate nevjerojatnim šarmom

Sunce, Merkur i Venera sada su na strani pravične Vage. Spremni ste se zabavljati i počinjete više cijenite sebe. Shvatili ste da je ljubav prema sebi prvi korak ka istinskoj sreći.

Napokon možete odahnuti i ostaviti prošlost iza sebe. Vrijeme je za nove uspjehe, trud i pobjede, ali prvo se opustite i obnovite energiju. Sretno!

Vodenjak – Veliki unutrašnji mir

U periodu Djevice bili ste u procesu transformacije koja se uspješno završila. Vaše greške bile su uvećane, prihvatili ste svaki svoj karmički dug i sada je vrijeme za rasterećenje.

Sunce trenutno prolazi kroz vašu devetu kuću, odnosno kuću optimizma, očekivanja i šansi. Smireni ste i spremni ste ukrcati se na brod koji plovi ka sretnoj budućnosti. Razne mogućnosti redaju se pred vama, a vi ćete izabrati samo najbolje.

Blizanci – Uvijek u centru pažnje

Dragi Blizanci, napokon ste spremni izaći iz školjke i zasjati poput pravog bisera. U prethodnom periodu, tijekom vladavine Djevice, bili ste opterećeni teškim emocijama i negativnim mislima, a sada se situacija drastično mijenja.

Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizira utemeljene emocije i obitelj. Sada lako otkrivate sve što vam je na duši, postajete svjesniji i razumijete sebe. Veliki teret vam pada sa srca. Ovo je savršeno vrijeme za slavlje, zabavu i radost, a posebno ćete uživati u flertu. Moguće je da ćete baš u ovom periodu upoznati srodnu dušu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.