OTKRIVAMO koje su tri magije za privlačenje novca najučinkovitije u vrijeme mladog Mjeseca!

Magija novca – Kad je mladi mjesec, imamo mogućnosti za pravljenje specijalnih rituala pomoću kojih u mnogim životnim područjima možete dobiti pomoć. U tom periodu imate mogućnost na svim životnim područjima utjecati na Vaše financijsko stanje. Zato Vam je poželjno napraviti ritual za sve, ako je dato područje otvoreno za Vas. Ukoliko ste već u mirovini, ne smijete zatražiti ritual za posao i poslovni uspjeh jer će oslabjeti magiju sreće. Znači, u ovom slučaju magija sreće je važna, ali to će znati i stručnjak koji će Vam predložiti ritual na našoj astro liniji. Ali ako imate trideset godina i živite od posla, onda Vam je potrebna sreća, obilje i uspjeh istovremeno kako bi Vam se financijska situacija promijenila. Ako ste privrednik ili živite od ratarstva, tada ide sasvim drugi ritual. Dakle, sve ovo trebate imati na umu kada pravite ili zatražite od nekoga da Vam napravi magiju novca.

Sreća je važna u svakom životnom razdoblju, zato će Vam bez obzira na starost biti napravljen ritual za sreću. Istina je da nije svejedno koji je ritual u pitanju jer sudbina Vam zavisi od sreće i energije mladog mjeseca treba usmjeriti na Vašu sreću. Pored toga i Vi imate istovremeno jedan zadatak, pošto magija novca pomoću svijeća Vi sami trebate napravite, ali u vezi toga naši savjetnici će Vam dati točne informacije. Magija novca pomoću svijeća je važan dio, bilo tko ju može napraviti od kuće, ali iskustvo pokazuje da to nije dovoljno.

Magija uspjeha je takav dio magije mladog mjeseca koju pravite kada zaista imate mogućnosti za uspjeh. Međutim, u ovom slučaju je neizbježna, pošto propušten put za vrijeme mladog mjeseca jednak je zaobilaznim putem, tj. nebeske sile ne gledaju na to blagonaklono ako ne prihvaćate Vašu karmu. Prema tome, imajte jedan točan program uspjeha u Vašoj glavi, što je realno, a ovdje morate zaboraviti na granice. Magija uspjeha ne isključuje dobitak, zapravo, možete imati dobitak ako imate radno mjesto i u mogućnosti ste raditi. Inače, kao što je gore navedeno, nebesa to neće prihvatiti i ritual neće biti uspješan.

Mladi mjesec ima ozbiljan utjecaj i na obilje koji je povezan s mnogim financijskim situacijama. U tom slučaju potrebno je treće životno područje, ako ste preduzetnik ili živite od poljoprivrede. U tom slučaju magija mladog mjeseca može biti tisuću puta jača jer na poljoprivredu mjesec ima jak utjecaj. Napominjemo i ovdje važnost magije svijeća koji jača ritual, odnosno, na taj način dajete nebesima do znanja da prihvaćate obilje. Lunarne energije su slobodne, ali su nebeska bića, anđeli, pomažu da se korisne energije izgrade u našim sudbinama.
Obratite pažnju da prije odrađivanja magije mladog mjeseca nemate na sebi nikakvu negativnu silu. Zato, prije nego što počnete, pitajte za jednu analizu jer ako postoji negativa, sreću će imati osoba koja ju je poslala. Zapamtite, ako ima negative, u vezi ste sa osobom koja ju je poslala. Ovu vezu mladi mjesec ojačava i sve dragocjene energije bogatstva nastaju kod onoga tko Vam želi nauditi. Svakako nazovite naše stručnjake i pitajte za analizu negativnih energija, a ako ste sigurno da je nemate, onda započnite sa odrađivanjem magije novca za vrijeme mladog mjeseca!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.