Otkrivamo: Da li možemo da pričamo o dobrom s*ksu bez orgazma?

Orgazam je nešto čemu teži svaki seksualni odnos.

Svesni smo da postoji pritisak s obe strane: muškarca da dovede ženu do orgazma kao potvrdu njegove uspešnosti i žene da postigne veliko O i tako zadovolji i sebe i partnera.

Ljudi koji imaju problem sa postizanjem orgazma reći će da je on važan za dobar seks, ali osobe koje nemaju problem s tim će vam reći da seks bez obzira na orgazam može da bude dobar ili loš.

Seksualni čin je doživljaj koji čini puno elemenata koji treba da budu ispunjeni kako biste ga nazvali savršenim i jedan od njih jeste orgazam.

Istina je da žene teže doživljavaju orgazam, a neke ga čak nikada ni ne dožive. Dok mnogi smatraju da je to problem u glavi, rezultati jednog istraživanja pokazuju da je krivica na oba pola.

Ranija istraživanja pokazuju da je veliki broj žena spreman da zadovolji svog partnera i nakon toga mirno utone u san bez i da su same zadovoljene.

Porazan je rezultat ankete prema kojoj čak 75 odsto žena je bilo s muškarcima s kojima nisu imale orgazam i koji za to nisu ni marili.

Kako god bilo orgazam jeste ta zlatna završnica oko koje se cela priča vrti, pa ako imate problem s postizanjem, onda je vreme da se vaš partner i vi posvetite tome.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.