OTKRIVA SVE MARKOVE PRLJAVE TAJNE U ZADRUZI 3: Produkcija mu PODVALILA: Služio ga za 50 dinara?!

Biće žestoko!

Zadruga 3 samo što nije počela. Zvezde prethodnih sezona, ali i oni malo manje poznati trenutno se nalaze na ulazu u karantinu, gde će do ulaska na velelepno imanje provesti nešto više od 24 časa.

Ono što je najviše pažnje privuklo jeste učešće Mlađana Jovanovića, drugara Manuela Stojanovića koji je bio jako blizak sa Miljkovićem.

Kako se ranije pisalo, Manuel je navodno iskorišćavao Miljkovića za nabavku svakodnevnih stvari, za šta je dobija mizeran bakšiš. Manuel se nije oglašavao povodom ovih tvrdnji, ali je poznato da je njihovo prijateljstvo iz nekog razloga prekinuto.

Sve oči su uprte u Mlađana, od koga se u novoj sezoni očekuje da otkrije prirodu odnosa Manuela i Marka, kao i razlog zašto se više ne druže!

Mlađan je otkrio kakav je savet dobio od Manuela:

– Savetovao me je da budem malo folirant kao on (smeh) a ne da budem potpuno iskren jer je to rijaliti. Naravno da imam taktiku i trudiću se da se što više zajebavam unutra – rekao je Mlađan.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.