OTKRIJTE SKRIVENI ŠARM KAMENA & KERAMIKE

Još je čuveni španski arhitekta Antoni Gaudi izjavio da je originalnost isto što i povratak izvorima.

Pa ko smo onda mi da se ne složimo sa ovom genijalnom konstatacijom, posebno sada kada smo dobili priliku da otkrijemo svu privlačnost drevnog materijala koji je čoveka pratio tokom celokupnog procesa evolucije. Bogata, rigorozna, samopouzdana i odvažna – sve su ovo epiteti koji se mogu pripisati keramici u svim njenim oblicima. Kombinacija prirodnih materijala i moderne intuicije idealna je za postizanje živahnih, nesavršenih efekata unutar svakog prostora.

Delikatne zemljane i peščane nijanse zajedno sa neutralnim sivim bojama i modernim, prirodnim dizajnom savršeno se stapaju sa svim onim nesavršenostima koje su zaostale tokom vremena.

Ovakve kolekcije nas uvek podsete na jedinstvenu eleganciju i lepotu porcelanskog kamena koji se može savršeno iskoristiti kako za podove i obloge, podjednako dobro i u enterijeru i u eksterijeru. Bez daha ostavljaju neprolazni mozaici u različitim dimenzijama, kao i serije ukrasa od keramike sa neodoljivim efektom cigle.

Kao što i sami imate prilike da vidite, i keramika može da posluži za postizanje kako praktičnosti tako i udobnosti. Krajnji rezultat je stvaranje životnog prostora od jednog materijala koji možda na samom početku i nije toliko obećavao no na kraju je ipak uspeo da stvori jednu vanvremensku atmosferu i obezbedi zadatom prostoru jedan sofisticirani vizuelni, estetski i funkcionalni kontinuitet.

Ukoliko tome dodamo i ukrase od keramike koji u svojoj osnovi imitiraju kamen a istovremeno proizvode i efekat cigle – onda slobodno možemo reći da dobijamo sijaset mogućnosti za krajnje inovativnu i tematsku dekoraciju.

Rustic, village, vintage ili urbani stil – vaše je samo da se izjasnite!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.