Otkačeni ili ozbiljni? Horoskop otkriva kakvog ste duha po prirodi!

Blizanci „klovnovi“ koji se dobro nose i sa teškim situacijama, Jarčevi previše ozbiljni, a Ribe „otkačeni“..gde vi spadate?

U svakom od nas, hteli mi to da priznamo ili ne, „čuči“ zarobljen po jedan mali „ludak“. Koliko ste otkačeni ili pozitivno ludi, zavisi od mnogo faktora. Kod nekog je to osobina koja samo povremeno izlazi na površinu, a postoje osobe koje su takve stalno. Po nečijem mišljenju ovo može da se tumači i kao mana, ali u globalu, „pozitivno lude“ osobe se lakše provlače kroz život. Obično su poznati kao veliki „gotivci“ u čijem društvu svako voli da se nađe, budući da su oni neiscrpan izvor pozitivne energije koji svakog može da „podigne“ i kad je najmanje raspoložen. Ovo je Astro analiza koja pokazuje koliko svaki znak ima predispozicije da bude „pozitivno lud“.

Ovan

Ovnovi su mnogo više ozbiljni, nego pozitivno ludi. Oni su osobe koje sve životne situacije i okolnosti shvataju na način da ništa ne treba prepštati slučaju. Preteranu nonšalantnost i blesavost bi tumačili kao neozbiljnost, pa samo u izvesnim situacijama mogu da budu do te mere otkačeni da načisto „odlepe“.

Bik

Bik generalno ima svoj šarm, ali taj šarm nije onoliko izražen da bi mogao da bude konstantno blesav. U doređenim situacijama, ili čak periodima Bik može da uđe u neku blesavu fazu, kada je šarmantan, lupeta svašta nešto zanimljivo i zafrkava se sa svima, ali se nakon tog perioda obično vrati u svoju standardnu fazu.

Blizanci

Blizanci definitivno mogu da budu sinonim za pozitivno ludu osobu. Bez ikakvog napora, zbijaće šale prvenstveno na svoj, a onda i na račun svih ostalih. Kao pravi zabavljači, ili „klovnovi“ horoskopa, Blizanci mogu i najteže životne situacije učiniti lakše podnošljivim, jer imaju pozitivnu energiju koju šire oko sebe.

Rak

Rakovi nisu pozitivno ludi, a i ne trude se naročito da to postanu, jer je po njihovom mišljenju to možda čak i nepristojno. U globalu, Rakovi mogu da se tumače kao jedini ili jedan od retkih znakova zodijaka koji ne voli da bude u društvu pozitivno ludih osoba. Rak je veoma specifičan i ne voli ludiranje po svaku cenu.

Lav

Lav je energetski izuzetno jak. Nije konstantno pozitivno lud, ali kod njega se javljaju duži vremenski intervali kada je pozitivna ludnost u pitanju. Oni jako dobro kontrolišu sve što rade, pa će dozirati svoje ludorije i prilagoditi ih onoj meri, kako to situacija nalaže. Njihove ludorije ne idu na štetu ozbiljnosti.

Devica

Devica bi bila pozitivno luda, kada bi umela da jasno povuče granicu koja bi tu trebala da se postavi. U tom pogledu, oni se radije odlučuju da budu ozbiljni, nego pozitivno ludi, budući da ne žele da se pojavi neka okolina koja će njih da protumači kao „dvorsku ludu“. Device imaju šarm koji je jako stilizovan.

Vaga

Vage su generalno veoma otkačene i zabavne. One se trude da sve u životu pretvore u zabavu. Pozitivna blesavost koju oni emituju najviše će se dotaći upravo njihove kolege iz radnog okruženja, pa će rad sa Vagom, biti pravo zadovoljstvo. Prijatelji se mogu „navući“ na njihovo zezanje, pa će Vage biti obožavane u društvu.

Škorpija

Škorpija emitije specifičan šarm koji je uglavnom zavodljive prirode. Taj šarm takođe, može i da se tumači kao nešto što je vredno divljenja. Međutim, pozitivna blesavost nikako nije stran pojam za Škorpiju, koja će istu primeniti, ali onda kada treba. Kad načisto „otkači“ Škorpija zbija najbolje šale na svetu.

Strelac

Strelac uvek gleda da dobaci svoju strelu tamo gde treba. Dakle, ukoliko je situacija takva da je zafrkavanje na dnevnom redu, Strelac se može pokazati pozitivno luđim od svih onih ludih koje smo do sada nabrojali i koje ćemo nabrojati. I ludorijama pristupaju ozbiljno, te kad se zezaju budu majstori zanata.

Jarac

Jarac je previše dosadan znak da bi se konstanstno pravio blesav. Šale koje bi se nizale svakoga dana, on bi protumačio kao žestoku neoziljnost. To međutim, nikako ne znači da Jarčevi ne umeju da se našale, daleko od toga, samo hronična prisutnost šaljivosti kod njih ne postoji, jer su oni pre svega ozbiljni.

Vodolija

Vodolije bi bile „mega cool“ kada bi se maksimalno opustile i „zafrkavale“ u svakoj situacij. Generalno, ovo nije sasvim nezamislivo, ali u globalu, problem je u tome da neke stvari kod Vodolije ne mogu da izađu na površinu onako kako bi to trebalo, poput zafrkavanja, jer u sebi skrivaju veliku dozu „tugaljive prirode“.

Ribe

Ribama nije stran ovaj pojam, čak šta više mogu da budu izuzetno pozitivno ludi, blesavi i otkačeni. Neki pripadnici ovog znaka će to biti samo povremeno, a drugi će se u hroničnom smislu predstavljati kao ljudi koji su dovoljno opušteni i zabavni, čak i kad je situacija ozbiljna. Ribe pozitivnu energiju prenose oko sebe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.