OTAC STEFANA KARIĆA KIJI ČUVA POSEBNO MESTO U NJEGOVOM DOMU: O Ivi i Jeleni OVAKO govori

Najviše simpatiše Kiju.

Stefan Karić jedan je od najaktuelnijih zadrugara trenutno.

Prati ga milionski auditorijum, pa je u okviru emisije „Premijera – Vikend specijal, Nemanja Vujičić posetio Stefanov dom i tom prilikom porazgovarao sa njegovim ocem Osmanom Karićem.

Prvo što je Osman morao da uradi bilo je da izabere – Jelena Pešić ili Iva Grgurić?

– Pa meni je lično svejedno, šta odluči moj sin, neka tako bude. Možda se pojavi neka treća. Sa Jelenom je bio dva meseca, nisu tu bile neke emocije da bi se ponovo pojavile, Iva je rekla ono što je rekla, ne opravdavam, mogu da oprostim ali ne i da zaboravim. Ako bude sa njom, slažem se. Ipak je to jedna igrica gde nema ljubavi, možda se rodi, ali trebao bi da odigra kako njemu odgovara. Po njemu vidim da je stavio tačku na sve sa Ivom. Ali sa Jelenom bi bila veza na silu, sve najbolje o devojkama, možda se pojavi neka treća. Što se mene tiče, može da bude i sa Saškom Karan. Ja sam Jelenu upoznao pred rijaliti, devojka je super, ali mislim da je ona bacila oko na Vladimira. Ne mogu da grešim dušu, neću da me narod okrivi za to, ja kažem samo ono što mislim – iskren je bio Stefanov otac.

Osman je istakao da je njegov sin isti kao i napolju, iako mnogi smatraju da se folira.

– On je to što je i napolju, tako se ponaša i tamo, kulturan, fin, nije on rijaliti igrač. Nema laži, nema prevare, ne bavi se spletkarenjem, nije on takav tip. Bojim se da ne padne pod uticaj drugih ljudi da uradi nešto što inače ne bi – rekao je Osman, pa je dodao da se plašio Miljane Kulić:

– Bojao sam se Miljane, ona je opasan igrač, savetovao sam mu da se kloni nje, ali ispalo je dobro, vidim da ga Miljana voli i on nju. Drugarskih simpatija ima, ovako ne, nije ona njegov tip.

Stefan je u rijalitiju pominjao svoju bivšu devojku, misicu Dijanu Milojković koja je letos preminula, ali njegov otac nije želeo da to komentariše.

– O Dijani mogu sve najbolje da kažem, bila je to velika ljubav. Ali ne bih ni da pominjem to, postoje zli jezici koji kažu da Stefan to koristi, ne bih više da pričam o njoj, neka joj je večna slava.

– Na samom kraju, pošto se mnogo spekulisalo o Stefanovom odnosu sa Kijom Kockar, Osman je otkrio da u njegovoj kući postoji posebno mesto za nju.

– Ja protiv devojke nemam ništa, pozdravljam je, tu gde je sedela, tako sam nazvao tu fotelju. Ostale devojke neću pominjati, tako sam obećao i Stefanu. Jesu dolazile neke poznate ličnosti, ali ne bih previše o tome – zaključio je Karić.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.